Hallitustunnustelija, keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä keskittyy tänään neuvottelemaan yhteiskuntasopimuksesta työmarkkinaosapuolten kanssa. Tarvittaessa keskusteluja on tarkoitus jatkaa vielä huomenna.

Sipilä odottaa vielä myös vastauksia SDP:lle eilen jättämäänsä muutamaan lisäkysymykseen, joita hän itse luonnehti pienehköiksi. Muiden puolueiden kanssa asiat on hänen mukaansa käyty läpi.

Sipilän on tarkoitus julkistaa hallituspohja huomeniltana.

Testeihin valittiin tuotteita, joissa jo silmämääräisesti havaittiin olevan mahdollisesti puutteita. Kuvituskuva. LEHTIKUVA / Heikki Saukkomaa

Neljästä syöttötuolimallista on löytynyt vakavia puutteita, tiedottaa Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes. Tukesin mukaan puutteet ovat niin vakavia, että tuotteet on poistettava markkinoilta.

Poistettavat syöttötuolimallit löytyvät Tukesin nettisivuilta.

Pääkirjoitukset ja kolumnit

Emmekös olekin kaikki hämeenlinnalaiset perin juurin kyllästyneitä siihen yhteen p-alkuiseen sanaan.

Kuljettaja asemoi autonsa asianmukaiselle paikalle, astuu ulos ja jättää autonsa seisomaan, maksulla tai ilman. Niin yksinkertainen asia on pysäköinti.

Cristiano Ronaldo teki Real Madridin ainokaisen. LEHTIKUVA / AFP

Juventus palasi 12 vuoden tauolta jalkapalloilun Mestarien liigan välieriin makoisalla 2-1-kotivoitolla hallitsevasta mestarista Real Madridista.

Juventus aloitti pirteästi, mutta Realille siunaantui ensimmäinen paikka arvokkaaseen vierasmaaliin jo kuudennella peliminuutilla.

Yanis Varoufakis kertoi tiistaina, ettei hän odota sopimusta lainoista ensi maanantaina pidettävässä euroryhmän kokouksessa. LEHTIKUVA / AFP

Kreikan hallituksen mukaan EU:n ja Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n erimielisyydet haittaavat neuvotteluja Kreikan tarvitsemista lainoista.

Ilman velkojien yksimielisyyttä kompromissia ei voida saavuttaa, Kreikan hallitus arvioi julkaisemassaan lausunnossa.

Suomen kolme vuotta jatkunut taantuma päättyy komission mukaan tänä vuonna. LEHTIKUVA / Markku Ulander

EU-komissio on laskenut ennustettaan Suomen talouskasvusta. Komissio arvioi Suomen talouden kasvavan tänä vuonna 0,3 prosenttia ja ensi vuonna 1,0 prosenttia.

Vielä helmikuussa komissio arvioi Suomen talouden kasvavan kuluvana vuonna 0,8 prosenttia ja ensi vuonna 1,4 prosenttia.

Taiteen tekemisen ei pitänyt olla helppoa, ihmetteli Miki Liukkonen.

Uudeksi Pentti Saarikoskeksi tituleerattu Miki Liukkonen, 25, ilmoitti kolme vuotta sitten, että on jo liian vanha runoilijaksi. Silloin takana oli kaksi kehuttua runokokoelmaa. Huhtikuussa häneltä kuitenkin ilmestyi kirja nimeltä Raivon historia, alaotsikolla Proosarunoja.