Tekme alkaa jakaa ilmaiseksi kouluilta ylijäänyttä ruokaa kaikille halukkaille Hämeenlinnassa lokakuussa. Näillä näkymin ruokaa tarjotaan Katuman ja Nummen lähiökeskuksissa sekä Kumppanuustalolla.

Sininauha ry kuljettaa ruokaa kolmelta tai neljältä yläasteelta jakelupisteisiin.

Miksi ruokaa ei jaeta ilmaiseksi kaikissa kaupungin kouluissa, ruokapalveluiden tuotantojohtaja Sirpa Virkki?

Maksullista sisältöä. Kirjaudu sisään tai tee tilaus.

Pääkirjoitukset ja kolumnit

HJK ja kazakstanilainen Astana päätyivät 0-0-tasapeliin vauhdikkaassa jalkapallon Mestarien liigan 3. karsintakierroksen avauskamppailussa.

Kotijoukkue Klubilla oli hitusen paremmat edellytykset viimeistelyyn, mutta tuurikaan ei ollut isäntien puolella.

Nokia julkistaa osavuosikatsauksensa tänään. Markkinat odottavat, paljastaako yhtiö lisätietoja kartta- ja paikkatietoliiketoimintojensa myynnistä. Nokian on huhuttu suunnittelevan Here-liiketoimintojensa myymistä saksalaisille autojäteille.

Raaka-aineiden hinnat ovat pudonneet viime aikoina voimakkaasti. Muun muassa kuparin hinta on laskenut vuodessa yli neljänneksellä. Nikkelin hinta on painunut lähes 40 prosenttia ja sinkin noin 18 prosenttia. Raakaöljyn hinta on puolittunut.

Venäjä esti veto-oikeudellaan kansainvälisen erityistuomioistuimen perustamisen selvittämään malesialaiskoneen alasampumista. Asiasta äänestettiin YK:n turvallisuusneuvostossa keskiviikkoiltana.

Tuomioistuimen luomista olivat esittäneet Malesia, Hollanti, Australia, Ukraina ja Belgia.

Helsinki on vahva ehdokas vuoden 2017 tieteis- ja fantasiakirjallisuustapahtuma Worldconin pitopaikaksi. Järjestäjäorganisaation Eemeli Aron mukaan elokuisessa äänestyksessä neljästä ehdokkaasta voitosta kamppailevat käytännössä Helsinki ja Yhdysvaltojen Washington DC.

Muusikko ja lauluntekijä Pelle Miljoona sai Juha Vainion Rahaston 6 000 euron tunnustuspalkinnon perjantaina Kotkan Meripäivillä.

Pelle Miljoona on eri kokoonpanoissa julkaissut yli 30 albumia ja useita kirjoja.