Hallitusneuvotteluissa käydään kovaa vääntöä verotuksesta. Kokoomuksen puheenjohtajan Alexander Stubbin mukaan kokoomuksen linja on, että tuloveron mahdollisten kevennysten on koskettava kaikkia.

Stubb palasi iltapäivällä kokoomuksen puoluehallituksen kokouksesta ja kertoi saaneensa puolueeltaan evästystä.

Kansanedustaja Juttu Urpilainen ei aio pyrkiä toista kertaa SDP:n puheenjohtajaksi. LEHTIKUVA / Martti Kainulainen

Kansanedustaja Jutta Urpilainen (sd.) ei aio haastaa SDP:n nykyistä johtajaa, valtiovarainministeri Antti Rinnettä. Urpilainen sanoi Ylen Ykkösaamussa pitävänsä epätodennäköisenä, että hän pyrkisi puolueen johtoon myöskään myöhemmin.

Pääkirjoitukset ja kolumnit

Demareilla on paljon muutakin tuskaa kuin vain vaalitappiokrapula.

Ammattiliitoissa voimistuu ajatus napanuoran katkaisemisesta demareihin. Puolueen naisaktiivit taas päivittelevät puolueen siirtymistä äijävaltaan. Neljällä tärkeimmällä johtopaikalla ei ole yhtään naista.

Luukas Saha ei pidä kesällä lomaa kuin viikon. Hänen judokorttinsa on oltava parhaassa tikissään heti heinäkuun EM-kisoissa. Kuva:

Janakkalan lukion urheilulinjalla opiskeleva Luukas Saha, 16, valmistautuu heinäkuussa Bulgariassa pidettäviin judon alle 18-vuotiaiden EM-kisoihin ja Georgiassa järjestettävään Euroopan nuorten olympiafestivaaliin. Jos niissä käy hyvin, edessä ovat sen jälkeen vielä MM-kisat Sarajevossa.

Kyseessä on ensimmäinen työtuomioistuimessa annettu lisätyötuomio. LEHTIKUVA / Kristiina Lehto

Alko joutuu maksamaan työntekijöilleen korvauksia lisätuntivelvoitteen rikkomisesta. Työtuomioistuimen mukaan joukko Nokian Alkon osa-aikaisia työntekijöitä ei saanut asianmukaisesti lisätunteja ennen kuin uusia työntekijöitä palkattiin.

Journalistiliitto vaatii lehtien ja digitaalisen median arvonlisäveron alentamista viiteen prosenttiin. LEHTIKUVA / Vesa Moilanen

Suomen Journalistiliitto vaatii lehtien ja digitaalisen median arvonlisäveron alentamista viiteen prosenttiin. Painettujen lehtien tilausten arvonlisävero on nyt 10 prosenttia ja digitaalisten tilausten 24 prosenttia.