Sunny Car Centerin työntekijät ovat vuodesta 2012 lähtien hakeneet palkkasaataviaan palkkaturvalta. Viisi eri henkilöä on jättänyt Pirkanmaan ely-keskuksen palkkaturvaan palkkasaatavistaan yhteensä yhdeksän hakemusta.

– Olemme tähän mennessä tehneet hakemuksista kahdeksan päätöstä, joista yksi on hyväksytty, kertoo Pirkanmaan ely-keskuksen lakiasiainpäällikkö Tero Nousiainen.

Maksullista sisältöä. Kirjaudu sisään tai tee tilaus.

Helsingin Sanomat kertoi tiistaina sulkevansa Nyt-liitteen kommenttiosion kahdeksi viikoksi. Nykymuodossaan juttujen jäljessä käytävä keskustelu ei etene mihinkään, ja sepitelmiä esitetään faktoina, kirjoittaa HS:n uutispäällikkö Jussi Pullinen Nytin verkkosivulla.

SDP aikoo jättää hallitukselle välikysymyksen koulutuksesta, kertoo puheenjohtaja Antti Rinne Facebookissa.

Rinteen mukaan maanantaina julkistettu 300 miljoonan euron kärkihankerahoitus osaamiseen ja koulutukseen ei paikkaa hallituksen ylisuuria leikkauksia koulutuksesta.

Pääkirjoitukset ja kolumnit

On se hyvä, että puolustusministeri jaksaa puolustaa. Mutta puolustaako hän oikeita asioita? Puolustaako hän poliittisten intressiensä takia sellaista, jota muut ovat jo lakanneet puolustamasta ja katsovat mieluummin eteenpäin?

Kullan laskeva maailmanmarkkinahinta on myrkkyä kultakaivoksille. Hinta on laskenut kaikkien aikojen huipustaan yli 1800 dollarista unssilta vuosina 2011-2012 jo alle 1 200 dollariin.