Hämeenlinnan kaupunki pyrkii aktiivisesti eroon Hauholla tyhjillään nyhjöttävästä Mäntykodosta.

Jo pitkään myynnissä olleen kiinteistön hintapyyntöä alennettiin viimeksi muutama viikko sitten, ja nyt Mäntykoto vaihtaisi omistajaa noin 350 000 eurolla.

Toimitusjohtaja Raili Salminen Linnan Tilapalveluista kertoo, että tällä hetkellä Mäntykodosta aiheutuu kaupungille kustannuksia noin 180 000 euroa vuodessa, joista suuri osa menee lämmityskuluihin.

Maksullista sisältöä. Kirjaudu sisään tai tee tilaus.

Haminan keskustassa Kymenlaaksossa syttyi tiistain vastaisena yönä raju rakennuspalo, joka uhkasi aluksi levitä myös ympäröiviin omakotitaloihin. Pelastuslaitos onnistui lopulta rajaamaan palon yhteen taloon Viipurinkadulla.

Pääkirjoitukset ja kolumnit

Nuorena haikailin seikkailuja. Unelmoin villeistä juhlista, komeista prinsseistä ja huimista safareista. Harmaa arki ja tavallinen elämä saivat minut haukottelemaan pitkästyneenä.

Minusta piti tulla Nobel-kirjailija ja suuri ajattelija, jonka sanomisia siteerattaisiin.

Puolustaja Rafael jättää Manchester Unitedin jalkapallojoukkueen seitsemän yhteisen vuoden jälkeen. Brasilialaisen uusi seura on Ranskan liigan Lyon.

Rafael pelasi Unitedissa yhteensä 109 ottelua. Hän oli voittamassa kolmea Englannin valioliigamestaruutta.

Ateenan pörssi sulki tänään ovensa hurjassa laskussa. Pörssin yleisindeksi laski 16,23 prosenttia ja pankki-indeksi putosi lähes 30 prosenttia. 30 prosenttia on suurin päiväkohtainen raja laskulle.

Liikenne- ja viestintäministeriö on asettanut työryhmän selvittämään mediamarkkinoiden toimintaedellytyksiä, markkinoiden esteitä ja kilpailuasetelmia. Selvitysryhmän puheenjohtajana toimii Lappeenrannan teknillisen yliopiston professori Anssi Vanjoki.

Nokia myy kartta- ja paikkatietoliiketoimintansa Heren autonvalmistajien yhteenliittymälle. Daimler, BMW ja Audi maksavat Nokialle 2,8 miljardia euroa.

OP:n seniorianalyytikon Hannu Rauhalan mukaan kaupalla ei ole vaikutuksia Suomessa.

Harva tanssija jatkaa vielä 68 vuoden iässä, mutta flamencon piirissä tuo ei ole ikä eikä mikään. Merche Esmeralda todistaa tämän myös käytännössä, kun hän koputtaa remmikengillään kitaran hengästyttävään rytmiin ulkolavalla, ja Madridin liikenne huristaa taustalla liikenneympyrässä.