Hausjärven Oitissa paloi vanhempi omakotitalo puolen päivän aikaan perjantaina. Ilmoituksen pelastuslaitokselle teki ohikulkija.

Tuli oli lähtenyt leviämään rakennuksen yläpohjasta ja tuhonnut talon täysin.

Talossa ei ollut palon syttymisen aikaan asukkaita. Henkilövahingoilta säästyttiin, mutta palomiehet löysivät yläkerrasta kuolleen koiran.

Pelastuslaitokselta kului nelisen tuntia palon sammuttamiseen.

Poliisi tutkii palon syttymissyytä. HÄSA

Iltalehden kyselyn mukaan näyttää siltä, että lähes puolet suomalaisista ei antaisi kansanedustaja Olli Immosen (ps.) jatkaa kansanedustajan tehtävässään.

36 prosenttia Taloustutkimuksen tekemään kyselyyn vastanneista antaisi Immosen jatkaa kansanedustajana.

Mustikan sato on tänä kesänä suhteellisesti paras eteläisessä Suomessa. Arctiset Aromit ry:n mukaan etelässä sato on myös selvästi keskivertovuotta parempi. Pohjoista kohti marjan sato vähenee, mutta marjaa saadaan silti kohtuullisesti.

Pääkirjoitukset ja kolumnit

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Manchester City on lainannut hyökkääjä Stevan Joveticin Inter Milaniin. Lainasopimus pitää montenegrolaisen Joveticin, 25, Interissä tammikuuhun 2017.

Tarkoituksena on, että Jovetic jäisi Interiin pysyvästi.

Venäjän mahdollisilla vastapakotteilla olisi hyvin vähän vaikutusta Yhdysvaltoihin, arvioi Venäjän talouteen erikoistunut professori Pekka Sutela.

Sutelan mukaan Venäjällä on kovin vähän sellaista, millä se voisi kiusata Yhdysvaltoja. Yhdysvallat ei esimerkiksi tuo energiaa Venäjältä.

Intia ja Bangladesh vaihtavat toistensa kanssa yhteensä yli 160 maa-aluetta. Kesäkuussa tehdyn sopimuksen mukaisesti Bangladesh saa Intialta yli sata saareketta ja Intia noin viisikymmentä vastaavaa aluetta Bangladeshilta.

Helsinki on vahva ehdokas vuoden 2017 tieteis- ja fantasiakirjallisuustapahtuma Worldconin pitopaikaksi. Järjestäjäorganisaation Eemeli Aron mukaan elokuisessa äänestyksessä neljästä ehdokkaasta voitosta kamppailevat käytännössä Helsinki ja Yhdysvaltojen Washington DC.

Muusikko ja lauluntekijä Pelle Miljoona sai Juha Vainion Rahaston 6 000 euron tunnustuspalkinnon perjantaina Kotkan Meripäivillä.

Pelle Miljoona on eri kokoonpanoissa julkaissut yli 30 albumia ja useita kirjoja.