Janakkala

Turengissa maanantaina järjestetty ikäihmisten liikuntatapahtuma oli yleisömenestys. Järjestäjiin kuulunut Janakkalan vanhusneuvoston puheenjohtaja Erkki Koskelin oli erittäin tyytyväinen siihen, että ensi kertaa järjestetty tapahtuma veti viitisenkymmentä osanottajaa.

– Varmasti hyvä sää vaikutti siihen, että väkeä tuli näin paljon.

Maksullista sisältöä. Kirjaudu sisään tai tee tilaus.

Lämpötila saattaa iltapäivällä nousta lähelle kevään ennätyslämpötilaa Kaakkois-Suomessa, arvelee Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Jari Tuovinen. Ennätyslukeman rikkoutuminen on kuitenkin epävarmaa.

Pääkirjoitukset ja kolumnit

Italialaisvalmentaja sai lähtöpassit pettymysten täyteisen kauden jälkeen. LEHTIKUVA / AFP

Jalkapallon Espanjan liigan suurseura Real Madrid on antanut potkut päävalmentajalleen Carlo Ancelottille. Realin puheenjohtaja Florentino Perez ilmoitti maanantaina lehdistötilaisuudessa seuran hallituksen päättäneen Ancelottin lähdöstä.

Interin valmentaja Job Dragtsma ei ollut tasapeliin tyytyväinen. LEHTIKUVA / Martti Kainulainen

FC Inter ja IFK Mariehamn ovat molemmat kiivaasti pyrkimässä mukaan jalkapalloliigan kärkipään taistoihin. Niinpä niiden keskinäisessä kamppailussa Kupittaalla oli melkoisesti panosta. Hyvätasoinen ottelu päättyi 1-1-tasapeliin. Näin IFK jatkaa edelleen sarjan kolmosena ja Inter neljäntenä.

Victoria's Secret on New Yorkin pörssissä listatun L Brandsin suurin tuotemerkki. LEHTIKUVA / AFP

Maailmankuulu alusvaate- ja kosmetiikkabrändi Victoria's Secret rantautuu Suomeen. Ensimmäinen myymälä avautuu Helsinki-Vantaan lentokentällä kesällä.

Myymälän valikoimaan tulee brändin kosmetiikkaa, tuoksuja, asusteita ja alusvaatteita.