Kolme ihmistä kuoli rekan ja henkilöauton törmäyksessä Akaassa. Poliisin mukaan kaikki menehtyneet olivat henkilöauton kyydissä.

Onnettomuus tapahtui kello 16.40 valtatiellä 9 Kylmäkosken Nesteen huoltoaseman kohdalla.

Onnettomuudessa oli osallisena toinenkin henkilöauto. Toisessa autossa olleet eivät loukkaantuneet, mutta auto vaurioitui.

Tie onnettomuuspaikalla on edelleen tiistaina illalla suljettuna liikenteeltä.

Maksullista sisältöä. Kirjaudu sisään tai tee tilaus.

Palvelut

Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa kaksi viikkoa sitten sakkotuomion henkilörekisteririkoksesta ja virkavelvollisuuden rikkomisesta saanut rikosylikonstaapeli on saanut varoituksen Hämeen poliisilaitokselta.Poliisimies oli asiattomasti hakenut tyttärensä poikaystävän rekisteritietoja ja näin loukannut se

Kolme ihmistä on kuollut rekan ja henkilöauton törmäyksessä Akaassa Pirkanmaalla. Poliisin mukaan kaikki menehtyneet olivat henkilöauton kyydissä. Onnettomuudessa oli osallisena kolmaskin auto, joka kärsi kuitenkin vain aineellisia vahinkoja.

Suomen kaikkien aikojen jääkiekkoilijoihin lukeutuva Jari Kurri on saanut uuden luottamustehtävän: hän on mukana valitsemassa jääkiekon kunniagallerian eli Hall of Famen uusia jäseniä. Hall of Fame tiedotti asiasta tiistaina. Kurri valittiin Hall of Fameen vuonna 2001.

Metroasemalla Istanbulissa tapahtuneen räjähdyksen syynä oli putkipommi, kertoo aluehallinnon johtaja. Hänen mukaansa räjähdyksessä haavoittui viisi ihmistä. Ensitiedoissa puhuttiin myös yhdestä kuolonuhrista.

Suomen vastaus Ranskan turvatakuupyyntöön on hyvin todennäköisesti sotilaallisten kriisinhallintaoperaatioiden vahvistaminen Malissa, sanoo ulkoministeri Timo Soini (ps.). Asiasta tehdään päätös lähiaikoina. Soini ei halua ennakoida Maliin lähetettävien lisäjoukkojen määrää.

Pääkirjoitukset ja kolumnit

Nostan hattua valtakunnansovittelija Minna Helteelle. Hänellä oli täysi työ saada postityöntekijöiden liiton PAU:n ja työnantajaa edustavan Paltan neuvottelut jonkinlaiseen päätökseen.Pakko myöntää, että sympatiani olivat työtaistelun aikana postinjakajien puolella.

Esa Lehtinen

Johtaja – onko työmotivaatiosi kohdallaan vai tunnetko olevasi pelkkä palkkarenki?

Edellisessä blogikirjoituksessani kirjoitin inspiroivasta johtajasta . Otin silloin jo esille, että inspirointi ja motivointi kulkevat käsi kädessä.

Susanna Hietanen

Lokeroiminen ei toimi…

Perussuomalaisista riittää uutisointia ja artikkeleita. Ääripään ilmiöt kannustavat ”uutisoimaan”. Jos sama tapahtuisi kansallisten / uskonnollisten ryhmien kohdalla, meteli olisi kova. Sitä kutsuttaisiin rasisimiksi tai syrjinnäksi.

Seppo Rehunen

Maakunnan tulevaisuus on omissa käsissä. Onko?

Kolumni, julkaistu Hämeenlinnan Kaupunkiuutisissa 29.11.2015 Sosiaali- ja terveysministeri Juha Rehula vieraili Hämeenlinnassa ja sanoi, että Kanta-Hämeen maakunta vastaa itse tulevaisuudestaan. Asia on vain osittain näin.

 Kuva: Wolfgang Zwanzger www.20er.net

Lievää flunssaa potevan mieli voi tehdä kuntoilemaan, mutta seuraukset saattavat pelottaa.Jos on flunssainen olo mutta ei kuumetta, saako silloin liikkua, liikuntalääketieteen erikoislääkäri Jari Parkkari UKK-instituutista?– Kuume, lihas- tai nivelkivut ja niihin liittyvä väsymys ovat oireita, joide

Yksi vannoo kaloreiden laskemisen nimeen, toista energian määrän mittayksikkö ei voisi vähempää kiinnostaa.Mitä ihminen syö, kun hän syö kaloreita?– Aihe ei ole ihan yksiselitteinen, ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm aloittaa.Hän kertoo esimerkin.– Kun nenän edessä olevaa ruoka-annosta l

Postiljooni jakamassa postia postiauto Tjorvenilla vuonna 1973. KUVA: Postimuseo / Tapio Mustasaari

Viime vuosikymmenet ovat olleet Postille pienentyvien lukujen aikaa. Konttorien määrää verotti ensin maaltamuutto ja myöhemmin pankkipalvelujen lähtö. Lopulta sähköistyminen käänsi postilähetysten määrän jyrkkään laskuun. Joka niemessä, notkossa ja saarelmassa.