Teema

Jos kaipaat lähinnä pientä kohotusta lättänään tukkaan, mieti, onko kestokäsittely tarpeen.

Muistat varmaan sen hetken, kun marssit kampaamoon ja esitit vienon toiveen: Samanlaiset kiharat kuin Julia Robertsilla Pretty Womanissa? Ja kuinkas sitten kävikään...Permanentin epäonnistuminen johtui todennäköisesti melko usein epärealistisista toiveista.

Kahvijuustokakun koristeluun voit käyttää vaikkapa kahvipapua muistuttavia suklaarusinoita.  KUVA: Harri Kuittinen Kuva:

Kahvivoita kannattaa hyödyntää myös jälkiruoan keksipohjassa. Kahvijuustokakku saa makua myös vahvaksi keitetystä kahvista.Juustokakkujen keksipohjassa käytetään usein digestive-keksejä. Koska halusin tästä pohjasta tummemman, kokeilin niiden ohella tavallisia kaakaotäytteisiä vohvelikeksejä.

Kuva: Jussi Leinonen

Tieteellistä näyttöä hyödyistä on toistaiseksi vain vähän, tutkija toteaa hyvinvointivesistä.Niin kutsuttujen hyvinvointivesien myynti kasvaa koko ajan.Hyvinvointivedellä tarkoitetaan juomaa, jossa veteen on lisätty kivennäisaineiden lisäksi esimerkiksi vitamiineja sekä erilaisia uutteita ja makuain

ANSSI JOKIRANTA Kuva: Anssi Jokiranta

Onko kivennäis- ja pullovesillä terveysvaikutuksia, jotka kannattaa huomioida, THL:n tutkija, terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti Anne Riikonen?– Kannattaa tarkistaa, mitä kivennäisiä veteen on lisätty. Onko siinä natriumia eli suolaa?

ODL Liikuntaklinikan ja Oulun yliopiston tuoreen tutkimuksen mukaan joka neljäs ylipainoinen kutsuntaikäinen poika kärsii syömishäiriöoireilusta.Millaisia ovat poikien syömishäiriöoireet, tutkija, laillistettu ravitsemusterapeutti Marjukka Nurkkala ODL Liikuntaklinikalta?– Pojilla korostuu pakonomai