Julkaistu: 04.02.2017 08:36

Juhlavuosi avattiin näyttelyssä

  •  Kuva: Marjukka Peltola
    Kuva: Marjukka Peltola

Koska tapahtuma oli ja missä? Tammikuun 31. päivä Kumppanuustalon näyttelytilassa.

Mitä juhlitte?

Risto Laihon ja Anneli Siltasen yhteistaidenäyttelyn avajaisia. FinFami Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset ry:llä on tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuosi menossa. Näyttely avasi juhlavuoden viettomme.

Mitä oli ohjelmassa?

FinFamin toiminnanjohtaja Minna Hotta, Hml:n kaupungin henkisen hyvinvoinnin palvelupäällikkö Minna Porras ja Anneli Siltanen pitivät puheenvuorot ja avasivat näyttelyn. Nostimme maljat, jonka jälkeen kutsuvieraat saivat mahdollisuuden tutustua esillä oleviin teoksiin pienen purtavan voimin. Vierailla oli mahdollisuus myös haastatella taiteilijoita.

Oliko huvia vai hyötyä ja miksi?

Avajaisten aikana näyttelyyn tutustui yli 40 ihmistä. Teokset puhuttivat ja ihastuttivat kävijöitä. Kävimme monta mielenkiintoista keskustelua taiteen äärellä. Näyttelyyn voi tutustua helmikuun loppuun asti Kumppanuustalon aukioloaikoina.

Kuka lähetti jutun ja kuka otti kuvan?

Katja Grönberg lähetti jutun ja kuvan otti Marjukka Peltola.

Keitä on kuvassa?

Minna Porras, Anneli Siltanen ja Minna Hotta.

 Kuva:

Koska tapahtuma oli ja missä? Torstaina 8.6. As Oy Tulliaukion tiloissa osoitteessa Kaivokatu 5 .Mitä juhlitte?Tilaisuus oli Suomen 100-vuotisjuhlan merkeissä.Mitä oli ohjelmassa? Yhteinen maukas ateria, mukavaa seurustelua ja kaunista taustamusiikkia.Oliko huvia vai hyötyä ja miksi?

Meidän huvit

Hämeen Sanomissa julkaistaan Meidän huvit -juttuja erilaisista yksityishenkilöiden juhlista ja tapahtumista. Palstalla on vakiokysymykset. 

Hämeen Sanomien toimitus päättää, mitkä jutut ja kuvat julkaistaan lehdessä tai Hämeen Sanomien nettisivulla. Julkaisemme palstalla tapahtumia, joiden järjestämisestä on kulunut korkeintaan kaksi viikkoa.

Vastaa alla olevan lomakkeen kysymyksiin napakasti. Lähetä lomakkeella myös kuva juhlistasi.

Meidän huvit
Lataa kuva
Kirjoittaja