Sari Oksala

Puutarhayrittäjä Tarja Lakstedt kertoo, että moni asiakas valitsee kesäkukat yhtenäisen värimaailman mukaan. Ruusubegonioiden väriskaala on laaja. Kuva: Pekka Rautiainen / HäSa

Lakstedtin puutarhalla Hattulassa on odottava tunnelma. Kasvihuoneet ovat ääriään myöten täynnä eri kokoisia kesäkukan taimia, jotka ovat ikään kuin lähtökuopissa.- Kevät on tänä vuonna myöhässä, mutta kevään pistokkaat tulivat meille vuosi sitten päätetyn aikataulun mukaan.

Hattulan uuden kunnanjohtajan valintaa valmisteleva työryhmä on päättänyt kutsua haastateltavaksi kolme viran hakijaa.Haastatteluun kutsutaan Huittisten hallintojohtaja Katariina Koivisto, konsultti Juri Nieminen Vääksystä sekä kaupunginjohtaja Jaana Karrimaa Harjavallasta.Kunnanhallituksen puheenjo

Hattulassa Kokoomus sai 10 paikkaa, SDP 9, Keskusta 6, Vihreät 3 paikkaa, Kristillisdemokraatit 3, Perussuomalaiset 2 ja Vasemmistoliitto 2 paikkaa.

Hattulassa Kokoomus sai 10 paikkaa, SDP 9, Keskusta 6, Vihreät 3 paikkaa, Kristillisdemokraatit 3, Perussuomalaiset 2 ja Vasemmistoliitto 2 paikkaa.KokoomusReijo Hallenberg, 63. Insinööri Mervistä. Uusi, ollut aiemminkin valtuutettuna ja myös kunnanhallituksessa sekä teknisessä lautakunnassa.