Uutiset

Juhannuksen vietto jatkuu tänään poutaisessa säässä, joskin iltapäivällä maan lounaisosassa voi tulla monin paikoin sadetta, kertoo Ilmatieteenlaitos.

Tampereella Haukiluomassa ravintolan edessä käytiin väkivaltainen välienselvittely juhannusyönä hieman puolenyön jälkeen. Poliisi kertoo, että paikalla oli 30 ihmistä, joista ainakin osalla oli riitaa keskenään. Tilanteessa yksi paikalla olleista oli ampunut aseella neljä kertaa.

Tampereella Haukiluomassa ravintolan edessä käytiin väkivaltainen välienselvittely hieman puolenyön jälkeen. Poliisi kertoo, että paikalla oli 30 ihmistä, joista ainakin osalla oli riitaa keskenään. Tilanteessa yksi paikalla olleista oli ampunut aseella neljä kertaa.

Puolustaja Miro Heiskasen, 17, tie on kulkenut nopeasti salamavalojen keskelle.  Heiskanen debytoi vasta viime kaudella Suomen jääkiekkoliigassa, ja nyt hän on NHL:n kolmosvaraus. Kuva:  http://www.hifk.fi/joukkue/pelaajat/miro-heiskanen

Puolustaja Miro Heiskasen, 17, tie on kulkenut nopeasti salamavalojen keskelle. Heiskanen debytoi vasta viime kaudella Suomen jääkiekkoliigassa, ja nyt hän on NHL:n kolmosvaraus. Chicagon varaustilaisuudessa Heiskasen valitsi Dallas Stars, joka näkee nuorukaisessa suuren potentiaalin.