Uutiset

Malesiasta on löytynyt suuria joukkohautoja, joissa saattaa olla satojen bangladeshilaisten ja burmalaisten ruumiit, uutisoi paikallinen media. Malesian sisäministeri Ahmad Zahid Hamidi sanoo viranomaisten selvittävän, onko kyse ihmiskaupan uhreista. Hän ei vahvistanut tietoja ruumiiden määrästä.

Måns Zelmerlöw esiintyy kesällä myös Suomessa. LEHTIKUVA / Vesa Moilanen

Ruotsissa hehkutettiin sunnuntaina urakalla maan uutta supertähteä, Heroes-kappaleella Euroviisut voittanutta Måns Zelmerlöwiä. - Onnea Måns! Olet nyt koko Ruotsin sankari. Juhli kunnolla, soitan sitten maanantaina, kirjoitti pääministeri Stefan Löfven Facebook-sivullaan.

Ukrainalainen Vitali Gumeniuk työskentelee lypsykarjatilalla. Dina-vaimo on hammashoitaja, mutta huolehtii nyt puolivuotiaasta Lesjasta. Kuva: Jorma Havula

Vietnamilaissisarukset Tran Thi Huu Chi, Tran Thi Huu ha ja Tran Thi Huu Suong hoitavat kurkuntaimia Närpiössä Pohjanmaalla Jan-Erik Siggin perheen omistamalla kasvihuoneella. Toukokuinen päivä on kylmän sateinen, mutta sisällä on 25 astetta lämmintä.– Tykkään työstäni ja tykkään olla Suomessa.

Espanjan jalkapallojätti Real Madrid jäi ilman pokaalia lauantaina päättyneellä pelikaudella, mutta joukkueen hyökkääjätähti Cristiano Ronaldo toivoo Carlo Ancelottin jatkavan valmentajana. Ronaldon tuki valmentajalle oli merkittävä viesti Realin puheenjohtajalle Florentino Perezille.

Tähdet ovat parveilleet Cannesin punaisilla matoilla elokuvajuhlien takia. Kuvassa pukuaan esittelee ranskalainen näyttelijä-malli Linda Hardy. LEHTIKUVA / AFP

Ranskassa Cannesin elokuvajuhlat päättyvät tänä iltana palkintogaalaan. Parhaan elokuvan Kultaisen palmun lisäksi palkitaan muun muassa parhaan mies- ja naispääosan esittäjät sekä paras käsikirjoitus. Valinnat tekee amerikkalaisten ohjaajaveljesten Joel ja Ethan Coenin johtaman palkintojury.