Julkaistu: 08.09.2012 17:08

Hitsi, mikä vaunu!

Suomen Ferrari Club juhlisti toimintansa 25-vuotismerkkipäivää kokoontumalla Hämeenlinnaan. Lauantaina torille pöristeli noin neljäkymmentä Ferraria eri vuosikymmeniltä.

Kyseessä oli toiseksi suurin koskaan Suomessa nähty Ferrarien kokoontuminen.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Enegian toimitusjohtajan tehtävästä väistyvä Tommi Vekka lähtee sijoittajana etsimään uusia yhtiöitä, joilla on vahvat kasvunäkymät. Kuva: Juhani Salo

Kaikki lähti 1990-luvulla huonosti rakennetusta tietokoneesta. Brahenkadulla sijaitsevassa Kauppaoppilaitoksessa opiskellut Tommi Vekka ei vielä tiennyt, mitä hän halusi elämällään tehdä. Sitten kerran hän sai käsiinsä Helsingin Sanomien jutun siitä, kuinka tietokone rakennetaan.

Taidekauppias Pentti Wähäjärven tytär Eva Repo tulee Riihimäen taidemuseoon lapsuudestaan tuttujen taideteosten pariin kuin kotiinsa. Kuva: Anu Kankaansydän

Vuosi sitten sivistyslautakunnassa puitiin ajatusta siirtää Riihimäen taidemuseon Wähäjärvi-kokoelma varastoon Museoviraston Vantaan kokoelmakeskukseen. Näin olisi säästetty, kun olisi voitu luopua museolle vuokratusta tilata.– Fantastisen hyvää mainosta Riihimäen taidemuseolle ja kaupungille!

Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa jatketaan ensi viikolla poikkeuksellisen suuren huumerikosvyyhdin käsittelyä.Poliisin mukaan jutun pääepäillyt ovat välittäneet tai heidän on ollut tarkoitus välittää amfetamiinia katukauppaan vähintään 9,17 kiloa.Määrä perustuu takavarikoituihin huumeisiin ja aineen va

Kari Suontausta Kuva:

Kari Suontausta on valittu Forssan Lehden päätoimittajaksi. Suontausta on toistaiseksi toiminut Forssan Lehden julkaisujohtajana ja uutispäällikkönä.Hän aloittaa päätoimittajan tehtävässä 1. tammikuuta 2017, kun nykyinen päätoimittaja Kari Grahn jää eläkkeelle ja erityistehtäviin.