Julkaistu: 08.09.2012 17:08

Hitsi, mikä vaunu!

Suomen Ferrari Club juhlisti toimintansa 25-vuotismerkkipäivää kokoontumalla Hämeenlinnaan. Lauantaina torille pöristeli noin neljäkymmentä Ferraria eri vuosikymmeniltä.

Kyseessä oli toiseksi suurin koskaan Suomessa nähty Ferrarien kokoontuminen.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Satavuotias Aarne Salo ei aio juhlia merkkipäiväänsä, mutta poika tulee Helsingistä käymään. Hämeenlinnan kodissaan hän on asunut jo yli 30 vuotta. Kuva: Sanna Heinonen

Aarne Salon askel on reipas ja ääni on kuuluva. Se ei ole ihme, sillä hän kävelee päivittäin kotoaan Hätilästä Keinukamarin ravintolaan syömään.Tänään sata vuotta täyttävällä Salolla on myös huumori tallella.– Olen yrittänyt elää tervettä elämään. En ole taipunut mihinkään huonoihin hommiin.

Erkyläntiellä sijaitsevan lähikauppa Siwan ryöstäneet miehet on tuomittu ryöstöstä ehdolliseen vankeuteen. Ryöstö tehtiin vuoden 2015 viimeisinä päivinä.Tapahtuma-aikaan alle parikymppiset miehet olivat menneet illalla lähikauppaan ja ryöstäneet sen käyttämällä ilma-asetta ja puukkoa.