Julkaistu: 10.09.2012 20:42

Ruuhkat ajoivat pois pääkaupunkiseudulta

Janakkalan kunnan uusi viestintäpäällikkö Leena Joutsenniemi on ollut virassaan viikon päivät, ja Janakkalassa hän on ehtinyt asua graafikkomiehensä ja poikansa kanssa nelisen viikkoa. Alkuvaikutelmat ovat olleet niin uudesta työstä kuin asuinympäristöstäkin pelkästään positiivisia.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Ismo Hyvärisen ensimmäisestä näyttelystä Galleria Koneessa on aikaa kahdeksan vuotta. –  Näyttelyt avaavat uusia polkuja. Toivottavasti jokainen niistä vie eteenpäin. KUVA: Terho Aalto Kuva: Terho Aalto

Joskus kannattaa epäonnistua ajoituksessa. Kymmenisen minuuttia ennen lehdistötilaisuuden alkua taiteilija Ismo Hyvärinen ja Ars Hämeen toiminnanjohtaja Sirpa Taulu ovat keskellä Galleria Koneen seinille ripustettujen teosten nimeämisprosessia.– Puolet töistä saa nimen maalausprosessin aikana.

Liikennevirasto on etsinyt paikkaa uudelle raakapuuterminaalille, ja on kallistunut jatkosuunnittelussa Akaan puoleen.Toisena vaihtoehtona sijoituspaikaksi on ollut Hattulan Merven teollisuusalue, mutta rataverkon raakapuuterminaalien ohjausryhmä päätti vapun alla, että jatkossa suunnittelu keskitty

Hämeen poliisia työllisti vappuna pahoinpitelyt ja rattijuopumukset. Päihtyneiden säilössä majoittui perjantain ja maanantain välisenä aikana Lahdessa 24 henkilöä ja Hämeenlinnassa 13 henkilöä.Sunnuntaina iltapäivällä poliisin puhallusratsiaan Lopen Läyliäisissä ajoi pakettiautolla 35-vuotias mies.