Julkaistu: 10.09.2012 20:42

Ruuhkat ajoivat pois pääkaupunkiseudulta

Janakkalan kunnan uusi viestintäpäällikkö Leena Joutsenniemi on ollut virassaan viikon päivät, ja Janakkalassa hän on ehtinyt asua graafikkomiehensä ja poikansa kanssa nelisen viikkoa. Alkuvaikutelmat ovat olleet niin uudesta työstä kuin asuinympäristöstäkin pelkästään positiivisia.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Katiskapyynti ei ole jokamiehen oikeuteen verrattavaa, eli maksutonta, siinä kuin onginta ja pilkkiminen. Näiden lisäksi niin sanottu silakanlitkaus on nyt lupavapaata. Kuva: Juhani Salo

Kalastuksenvalvontaan kiinnitetään entistä enemmän huomiota, koska uusi kalastuslaki astui voimaan vuodenvaihteessa.Esimerkiksi Kanta-Hämeessä alkaa tänään tehovalvontaviikko, jonka aikana kalavesille tehdään valvontaiskuja.Ely-keskus on nyt jakanut Järvi-Suomeen 2,5 miljoonaa euroa valtion kalastus

Yön vakavin tapahtuma koettiin lauantaiaamuna puolenyön jälkeen Hämeenlinnassa, missä 16-vuotias mopoilija kuoli mopon törmättyä valaisinpylvääseen Turuntiellä Kaurialassa.Pojan kyydissä ollut 15-vuotias tyttö loukkaantui vakavasti.