Julkaistu: 10.09.2012 20:42

Ruuhkat ajoivat pois pääkaupunkiseudulta

Janakkalan kunnan uusi viestintäpäällikkö Leena Joutsenniemi on ollut virassaan viikon päivät, ja Janakkalassa hän on ehtinyt asua graafikkomiehensä ja poikansa kanssa nelisen viikkoa. Alkuvaikutelmat ovat olleet niin uudesta työstä kuin asuinympäristöstäkin pelkästään positiivisia.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Pöydän takana istuvat Hannu Lipponen (vas.), Piio Averto, Jari Vento ja Heidi Wiberg ovat tarjoavinaan Markus Lehtiselle pomon pestiä, mutta allekirjoituttavatkin irtisanomissopimuksen.     Kuva: Esko Tuovinen

Asetelma on teeveestä niin tuttu.Riemunkirjavaan pukuun sonnustautunut juontaja hyökkää verhojen takaa parrasvaloihin.– Tervetuloa Haluatko työntekijäksi -kisailuohjelman pariin! Tänään saamme seurata neljän kilpailijan matkaa mitättömyydestä menestykseen! meuhkaa Harri Neuvonen.

Hämeenlinnan kaupunki käyttää orkesterivierailujen hankkimiseen ensi vuonna 150 000 euroa. Kuvassa Tampere Filharmonia ja Santtu-Matias Rouvali. Arkistokuva Markku Tanni

Elämänlaatulautakunta hyväksyi kokouksessaan torstaina tilaajajohtaja Markku Rimpelän esityksen, että kaupunki käyttää orkesterivierailujen hankkimiseen ensi vuonna 150 000 euroa.–  Keskustelun yksityiskohtiin en voi mennä, mutta koska sopimus Sinfonia Lahden kanssa loppuu, muutetaan konserttien tuo

Lepomäki ei kommentoinut sanallisesti myönteistä Nato-vastaustaan. Kuva: Mauri Ratilainen

Kokoomuksen puheenjohtajuudesta kisaava Elina Lepomäki on kaivannut puolueelle selvää visiota ja strategiaa.Selkeän vision tarjoilee ainakin puolueen puoluehallituksen torstaina hyväksymä ulko- ja turvallisuuspoliittinen linjaus, jossa kokoomus tarkensi Nato-kantaansa.

Irrallaan juossut koira ehti tappaa kolme karitsaa ja haavoittaa kolmea laidunaitauksessa ennen kuin koira saatiin kiinni. Tapaus sattui torstaina iltapäivällä Hattulan Vuohiniemessä.Laidunaitauksessa olleet karitsat olivat kymmenen päivää vanhoja.Koiran otti kiinni paikalla ollut mies.