Julkaistu: 10.09.2012 20:42

Ruuhkat ajoivat pois pääkaupunkiseudulta

Janakkalan kunnan uusi viestintäpäällikkö Leena Joutsenniemi on ollut virassaan viikon päivät, ja Janakkalassa hän on ehtinyt asua graafikkomiehensä ja poikansa kanssa nelisen viikkoa. Alkuvaikutelmat ovat olleet niin uudesta työstä kuin asuinympäristöstäkin pelkästään positiivisia.

Kiitos tutustumisesta!

Olet lukemassa maksullista artikkelia. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu ylävalikossa "Kirjaudu"-linkistä.

Jos sinulla ei ole tilausta, tutustu tilausvalikoimaan ja valitse sopivin vaihtoehto. Tilausjaksot vaihtelevat 2 euron vuorokausitilauksesta aina kuukausitilauksiin. Näin pääset lukemaan verkkopalvelun maksullista sisältöä.

Tutustu tilauksiin

Aasialaiset kuluttajat ratkaisevat, pääsevätkö Euroopan toiseksi suurimman kultakaivoksen työntekijät Raahen Laivakankaalla lähiaikoina takaisin töihin vai ei.– Aasiassa kulta on vaurauden merkki ja kultakorut ovat merkittävä investointikohde, Kaivosteollisuus ry:n toiminnanjohtaja Pekka Suomela tot

Pitkäksi venyneen välimiesmenettelyn tuomio Hämeenlinnan kaupungin ja YIT Rakennus oy:n kiistasta liittyen moottoritien katteen rakentamisen lisätöihin annettiin perjantaina iltapäivällä.Tuomion tarkemmasta sisällöstä ei annettu kaupungin taholta tuoreeltaan tietoa sen monimutkaisuuteen vedoten.– Ky

EQ:n erikoissijoitusrahasto on ostanut Hämeenlinnan Tiiriön Citymarketin ja K-raudan kiinteistöt. EQ Liikekiinteistöt -rahasto maksoi kiinteistöistä 48 miljoonaa euroa.Kiinteistöt myi erikoisrahastolle Nordic Real Estate Partnersin NREP:n Nordic Retail 2 -rahasto.