Julkaistu: 10.09.2012 20:42

Ruuhkat ajoivat pois pääkaupunkiseudulta

Janakkalan kunnan uusi viestintäpäällikkö Leena Joutsenniemi on ollut virassaan viikon päivät, ja Janakkalassa hän on ehtinyt asua graafikkomiehensä ja poikansa kanssa nelisen viikkoa. Alkuvaikutelmat ovat olleet niin uudesta työstä kuin asuinympäristöstäkin pelkästään positiivisia.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Hämeenlinnassa asuvasta Olli-Pekka Heinosesta tulee lokakuun puolivälissä ylin Suomen koulutuksen kehittämisestä vastaava virkamies.  Kuva: Anja Filppula

Valtioneuvosto nimitti torstaina Kokoomuksen hallitusryhmän valtiosihteerin Olli-Pekka Heinosen Opetushallituksen pääjohtajaksi.Virasto johtaa koulutukseen, varhaiskasvatukseen ja elinikäiseen oppimiseen sekä kansainvälistymiseen liittyvissä tehtävissä asiantuntijavirastona.

Ahveniston maauimala on ollut avoinna nyt myös syyskuun Hämeenlinnan uimahallin remontin vuoksi ja on tänään auki viimeistä päivää tänä vuonna. Ahveniston maauimalan yrittäjä Jari Roive, onko uimahallin kiinniolo näkynyt teillä?– Aika vähän on ollut syyskuussa uimareita.

Forssalaisessa kerrostaloasunnossa tulipalon sytyttänyt mies ei saanut toivomaansa täyttä vapautusta tai edes lievennystä tuomioonsa Turun hovioikeudessa.Oikeus piti voimassa Kanta-Hämeen käräjäoikeuden viime vuonna antaman vuoden ja kolmen kuukauden vankeustuomion sekä yli 358 000 euron vahingonkor