Julkaistu: 14.09.2012 20:34

Löyttymäen koulun puolustajat eivät ole lannistuneet

– Kyläläiset eivät ole luovuttaneet kouluasiassa, sanoo Jokimaan kyläseuran puheenjohtaja Asko Huilla. Hän oli mukana Janakkalan maaseutulautakunnan järjestämässä kyläillassa torstaina Jokimaan kylätalossa.

Kiitos tutustumisesta!

Olet lukemassa maksullista artikkelia. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu ylävalikossa "Kirjaudu"-linkistä.

Jos sinulla ei ole tilausta, tutustu tilausvalikoimaan ja valitse sopivin vaihtoehto. Tilausjaksot vaihtelevat 2 euron vuorokausitilauksesta aina kuukausitilauksiin. Näin pääset lukemaan verkkopalvelun maksullista sisältöä.

Tutustu tilauksiin

Forssa. Kännissä mopoillut poika saatiin kiinni takaa-ajon jälkeen lauantaina aamuyöllä Forssan keskustassa.Poliisipartio havaitsi mopoilijan, joka ajoi päin punaista liikennevaloa. Pysäytysmerkin näyttämisen jälkeen mopoilija ajeli pitkin jalkakäytäviä ja kevyen liikenteen väyliä yrittäen karkuun.

Vanantaan kartanon omistajana Casimir Ehrnrooth halusi, että hänet haudataan Janakkalaan. Kuva: Esko Tuovinen

Vuorineuvos Casimir Ehrnroothin hautajaiset kokosivat elinkeinoelämän entisiä ja nykyisiä johtajia Janakkalaan. Ehrnrooth haudattiin Janakkalaan ja siunaus oli Pyhän Laurin kirkossa.Casimir Ehrnrooth, 84, oli yksi Suomen elinkeinoelämän tärkeimmistä vaikuttajista useita vuosikymmeniä.

Papukaija Krista oli mukana posetiivarien kokoontumisessa.

Perjantaina saattoi olla ensimmäinen kerta koko Euroopassa, kun joku on soittanut posetiivia kimonossa. Tokiossa asuvat Shibaraku Asakusa ja Yoko Sasaki olivat ottaneet lennot Helsinkiin ainoastaan posetiivifestivaalin vuoksi. Japanilaisten korteilla toimivat posetiivit olivatkin ainoita, jotka saap

Hämeenlinnassa kiinteistönvälittäjät hoitavat valtaosan asuntokaupoista. Kuva: juhani salo

Asunto pitäisi myydä, mutta kauppa junnaa, eikä järkevän hinnan tarjoavia ostajaehdokkaita ole jonoksi asti – mikä siis neuvoksi?Moni ruuvaa harkinnan jälkeen hintapyyntöä realistisempaan suuntaan, mutta aiempaa useamman asunnonomistajan ratkaisu on laittaa neliöt vuokralle.Realia Managementin vuokr

Kanta-Hämeessä todettiin jälleen tänä kesänä yksi onnistunut merikotkien pesintä, Maailman luonnonsäätiö WWF kertoo tiedotteessaan.WWF Suomen merikotkatyöryhmän inventoijat löysivät tänä kesänä yhteensä 451 asuttua merikotkan pesää, joista pesintä onnistui 271:ssä. Pesiä löytyi nyt uusilta alueilta

Mannikki Mattila kuvasi tuhon 10-tien varressa.

10-tien varrelta kuuluu surullisia uutisia luonnonkukkien ystäville. Muutama kilometri Rengon kirkon tienhaarasta Turkuun päin on ollut iso hirvenkelloesiintymä. Kasvi on Suomessa uhanalainen. Hämeen Sanomien lukija huomasi, että ojanreunukset oli ajeltu nurin maan tasalle jokin aika sitten.