Julkaistu: 14.09.2012 20:34

Löyttymäen koulun puolustajat eivät ole lannistuneet

– Kyläläiset eivät ole luovuttaneet kouluasiassa, sanoo Jokimaan kyläseuran puheenjohtaja Asko Huilla. Hän oli mukana Janakkalan maaseutulautakunnan järjestämässä kyläillassa torstaina Jokimaan kylätalossa.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Ohmovuori hakkasi metsänomistajien metsiä ja myi puut teollisuudelle. Metsänhoitoyhdistys välitti paljon kauppoja yhtiölle. KUVA: Arno Juutilainen Kuva: Arno Juutilainen

HämeenlinnaMetsänomistajilta jää isot saatavat hämeenlinnalaisen Ohmovuoren konkurssipesään.Puunkorjuuyritys sinnitteli kolme vuotta yrityssaneerauksessa, mutta se joutui lopulta konkurssiin.Pesänhoitaja, asianajaja Timo Portaanpää kertoo, että Ohmovuoren konkurssipesällä on velkoja 1,7 miljoonaa eu

Usean Avant-merkkisen pienoiskaivurin katoaminen lyhyen ajan sisällä on johtanut kokonaisen Hämeenlinnan seudulta johdetun varasliigan paljastumiseen.Hämeen poliisi on saanut valmiiksi yli sata erillistä omaisuusrikosta käsittävän rikosvyyhdin esitutkinnan.