Julkaistu: 14.09.2012 20:34

Löyttymäen koulun puolustajat eivät ole lannistuneet

– Kyläläiset eivät ole luovuttaneet kouluasiassa, sanoo Jokimaan kyläseuran puheenjohtaja Asko Huilla. Hän oli mukana Janakkalan maaseutulautakunnan järjestämässä kyläillassa torstaina Jokimaan kylätalossa.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Riistanhoitoyhdistykset: Tassu-tietojärjestelmän henkilörekisteri mahdollisesti laiton. Luonnonvarakeskuksessa jo sisäinen selvitys.  Hattulan-Kalvolan ja Rengon riistanhoitoyhdistysten hallitukset jättivät poliisille viime perjantaina tutkintapyynnön Luonnonvarakeskuksesta (Luke).

                                 Kuva: Jukka Ritola/Arkisto

Työmarkkinakeskusjärjestöt pohtivat lomarahaan 25–30 prosentin leikkausta. Lännen Median hankkimien tietojen mukaan neuvottelupöydässä pyöritelty lomarahan leikkaus olisi määräaikainen ja sen kesto olisi kolme vuotta.Lomarahan suuruus on 50 prosenttia vuosilomapalkasta.

Elokuvanäytösten alussa esitettävät trailerit eli ennakkomainokset tuntuvat joskus olevan aika rajuja verrattuna elokuvan ikärajaan.Miten trailereiden ikärajat määritellään, apulaisjohtaja Leo Pekkala Kansallisesta audiovisuaalisesta instituutista?– Elokuvalla ja sen trailerilla on monesti eri ikära