Julkaistu: 14.09.2012 20:34

Löyttymäen koulun puolustajat eivät ole lannistuneet

– Kyläläiset eivät ole luovuttaneet kouluasiassa, sanoo Jokimaan kyläseuran puheenjohtaja Asko Huilla. Hän oli mukana Janakkalan maaseutulautakunnan järjestämässä kyläillassa torstaina Jokimaan kylätalossa.

Kiitos tutustumisesta!

Olet lukemassa maksullista artikkelia. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu ylävalikossa "Kirjaudu"-linkistä.

Jos sinulla ei ole tilausta, tutustu tilausvalikoimaan ja valitse sopivin vaihtoehto. Tilausjaksot vaihtelevat 2 euron vuorokausitilauksesta aina kuukausitilauksiin. Näin pääset lukemaan verkkopalvelun maksullista sisältöä.

Tutustu tilauksiin

Hämeenlinnassa kirjastojen palvelut ovat sekä käytettyjä että kiitettyjä. Kuva: Markku Tanni

Hallitusohjelmaan kirjattu ehdotus kuntien toimintavapauden lisäämisestä hämmentää kulttuuripiireissä.Kunnat saisivat jatkossa päättää entistä vapaammin, millä tavalla ne järjestävät lakisääteisiä kulttuuripalveluitaan.Liikkumavapautta on tarjolla esimerkiksi museolakiin, kirjastolakiin, teatteri- j

Hotellinjohtaja Marco Sylvelin Aulangon terassilla, joka on laitettu kesäkuntoon. Kuva: Terho Aalto

Aulangolla järjestettiin MTB-maastopyöräkilpailu viime viikonloppuna. Kesällä hotellin terassilla esiintyy trubaduuri ja grillataan viikonloppuisin. Hotelli markkinoi jo ensi marraskuun pikkujouluja, joissa otetaan käyttöön Areena.– Haluamme hotellille ennen kaikkea uusia asiakasryhmiä.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri suunnittelee ostavansa kiireellisen hammaslääkäripäivystyksen ostamista yksityisiltä hammaslääkäreiltä tai hammaslääkärin palveluja tarjoavilta yrityksiltä.Suunnitteluasteella oleva päivystys alkaisi tammikuussa 2016 Kanta-Hämeen keskussairaalan tiloissa.Tavoitteena on