Julkaistu: 14.09.2012 20:34

Löyttymäen koulun puolustajat eivät ole lannistuneet

– Kyläläiset eivät ole luovuttaneet kouluasiassa, sanoo Jokimaan kyläseuran puheenjohtaja Asko Huilla. Hän oli mukana Janakkalan maaseutulautakunnan järjestämässä kyläillassa torstaina Jokimaan kylätalossa.

Kiitos tutustumisesta!

Olet lukemassa maksullista artikkelia. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu ylävalikossa "Kirjaudu"-linkistä.

Jos sinulla ei ole tilausta, tutustu tilausvalikoimaan ja valitse sopivin vaihtoehto. Tilausjaksot vaihtelevat 2 euron vuorokausitilauksesta aina kuukausitilauksiin. Näin pääset lukemaan verkkopalvelun maksullista sisältöä.

Tutustu tilauksiin

Arkistokuva: Juhani Salo

Suomen työttömyystilanne heikkenee jyrkästi muihin EU-maihin verrattuna.Suomi putosi Eurostatin tänään julkistamassa työttömyystilastossa EU:n keskiarvon huonommalle puolelle. Suomen työttömyysaste nousi vuoden aikana 8,7:stä 9,7 prosenttiin, kun koko EU:n keskiarvo laski 10,2:sta 9,5 prosenttiin.

Eläinhoitola Hepuli yrittäjä Nina Kauhanen toivoo, että löytökissat palautettaisiin Kissakoti Kattilan sijaan heille, koska Hepulilla on Hämeenlinnan kaupungin kanssa virallinen sopimus löytöeläinten vastaanottamisesta ja hoitamisesta. - Pahimmassa tapauksessa kissa ei enää päädy omaan kotiinsa, kun ihmiset kyselevät kissansa perään, ja se onkin Kattilassa, emmekä me ole siitä tietoisia, Kauhanen kertoo Maire-kisaa paijatessaan. Kuva: Markku Tanni

Kissakoti Kattilan ja Eläinhoitola Hepulin kesken on ollut epäselvyyttä löytökissojen oikeasta osoitteesta.Suurin ongelma on Eläinhoitola Hepulin yrittäjä Nina Kauhasen mukaan se, että moni kuntalainen luulee yhä, että löytökissat kuuluu viedä Kissakoti Kattilaan, joka ei ole virallisesti vastannut

Janakkalan teknisenä johtajana aiemmin työskennellyt Juha Prittinen alkaa hoitaa vastaavaa tehtävää Hattulassa.Hänet on nimetty Keuruulle siirtyvän Janne Teeriahon viransijaiseksi. Teeriaho aloittaa Keuruun teknisenä johtajana syyskuun alussa eli tänään.