Julkaistu: 16.12.2012 19:04

Roni Mäkiahosta uusi vuokrattava aviomies

Kuljetusalan yrittäjänä tunnettu Roni Mäkiaho on aloittanut tässä kuussa työt Aviomiespalvelussa. Hänen toimialueenaan on Hämeenlinna ympäristökuntineen.

Tamperelaislähtöinen kotipalveluyritys Aviomiespalvelu toimii ympäri Suomea ja sillä on listoillaan yli 40 vuokramiestä.

Kiitos tutustumisesta!

Olet lukemassa maksullista artikkelia. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu ylävalikossa "Kirjaudu"-linkistä.

Jos sinulla ei ole tilausta, tutustu tilausvalikoimaan ja valitse sopivin vaihtoehto. Tilausjaksot vaihtelevat 2 euron vuorokausitilauksesta aina kuukausitilauksiin. Näin pääset lukemaan verkkopalvelun maksullista sisältöä.

Tutustu tilauksiin

Hämeenlinnassa kirjastojen palvelut ovat sekä käytettyjä että kiitettyjä. Kuva: Markku Tanni

Hallitusohjelmaan kirjattu ehdotus kuntien toimintavapauden lisäämisestä hämmentää kulttuuripiireissä.Kunnat saisivat jatkossa päättää entistä vapaammin, millä tavalla ne järjestävät lakisääteisiä kulttuuripalveluitaan.Liikkumavapautta on tarjolla esimerkiksi museolakiin, kirjastolakiin, teatteri- j

Hotellinjohtaja Marco Sylvelin Aulangon terassilla, joka on laitettu kesäkuntoon. Kuva: Terho Aalto

Aulangolla järjestettiin MTB-maastopyöräkilpailu viime viikonloppuna. Kesällä hotellin terassilla esiintyy trubaduuri ja grillataan viikonloppuisin. Hotelli markkinoi jo ensi marraskuun pikkujouluja, joissa otetaan käyttöön Areena.– Haluamme hotellille ennen kaikkea uusia asiakasryhmiä.