Julkaistu: 30.11.2013 20:41

Antenniverkon maksukanavat yhdelle kortille

Tähän asti antennitalouksissa on tarvittu useampia kortteja, mikäli on haluttu nähdä useamman kuin yhden palveluntarjoajan maksukanavia. Nyt tähän ongelmaan on saatu ratkaisu, johon myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto on tyytyväinen.

Kiitos tutustumisesta!

Olet lukemassa maksullista artikkelia. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu ylävalikossa "Kirjaudu"-linkistä.

Jos sinulla ei ole tilausta, tutustu tilausvalikoimaan ja valitse sopivin vaihtoehto. Tilausjaksot vaihtelevat 2 euron vuorokausitilauksesta aina kuukausitilauksiin. Näin pääset lukemaan verkkopalvelun maksullista sisältöä.

Tutustu tilauksiin

Postin työntekijöitä edustava PAU on ilmoittanut pidentävänsä Hämeen alueen työnseisausta, jos sopua sopimuskiistaan ei synny.11–19-alkuisia postinumeroalueita käsittävän työnseisauksen on määrä alkaa keskiviikkona 9.12. heti, kun vuorokausi vaihtuu ja kestää torstaihin 10.12. klo 24.00 saakka.

Mitähän herkkuja isäntä mahtaa nyt tuoda? Ahti Ritola tietää kymmenen vuoden kokemuksella, että sonnit voivat olla aika herkkusuita. Jos rehussa ei olekaan suklaata, ruoka maistuu tavallista huonommin. KUVA: Tomi Kosonen Kuva: Tomi Kosonen

Tiedättekö, miten kauan menee, ennen kuin ei tee enää yhtään mieli suklaata? Ahti Ritola tietää, että siihen menee kolme kuukautta, jos suklaata on koko ajan tarjolla.– Karja saa keskimäärin puoli kiloa päivässä sekoitettuna rehuun.

Hämeenlinnan lyseon lukion ensimmäisen vuoden opiskelijat ottivat opiksi Slushista ja toivat Hämeenlinnaan Smashin. Mikä Smash on, ensimmäisen vuoden lukiolainen ja Smash-messujen viestintävastaava Jesse Koivukoski?- Kyseessä on Lyseon ensimmäisen vuoden opiskelijoiden ideamessut, vähän kuin Slush.