Julkaistu: 30.11.2013 20:41

Antenniverkon maksukanavat yhdelle kortille

Tähän asti antennitalouksissa on tarvittu useampia kortteja, mikäli on haluttu nähdä useamman kuin yhden palveluntarjoajan maksukanavia. Nyt tähän ongelmaan on saatu ratkaisu, johon myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto on tyytyväinen.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Välillä vierasvenelaiturille eksyi yli viisi venettä, mutta järjestyksenvalvojat seurasivat tilannetta ja puuttuivat häiriöihin. Kuva: Esko Tuovinen

Wanaja Festival on sujunut järjestyshäiriöiden osalta rauhallisissa tunnelmissa. Promoottori Mikko Hansson kertoo, että etenkin vierasvenelaiturin uusi rajoitus on toiminut hienosti.Veneilijät ovat ottaneet rajoituksen viidestä veneestä kerrallaan hyvin vastaan.

Lahtelaisräppäri Nikke Ankara villitsi Wanaja Festivalin yleisöä perjantain toisena esiintyjänä:

Linnanpuisto täyttyy hiljalleen ihmisistä Wanaja Festivalin aloituspäivänä perjantaina, kun portit on juuri avattu.Ensimmäinen esiintyjä, paikallinen The Wet Colours, on vetänyt puistolavan edustalle vajaa sata ihmistä.