Julkaistu: 30.11.2013 20:41

Antenniverkon maksukanavat yhdelle kortille

Tähän asti antennitalouksissa on tarvittu useampia kortteja, mikäli on haluttu nähdä useamman kuin yhden palveluntarjoajan maksukanavia. Nyt tähän ongelmaan on saatu ratkaisu, johon myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto on tyytyväinen.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Sähköjen katkeamiseen pitäisi varautua yrityksissäkin. Kuva: Eriika Ahopelto / Lännen Media

Pienet ja keskisuuret yritykset ovat varautuneet huonosti häiriötilanteisiin. Suuryritykset ovat varautuneet hyvin.Tämä selviää valtion omistaman energiatehokkuuteen kannustavan yrityksen Motivan ja Huoltovarmuuskeskuksen tekemästä kyselystä yrityksille ja julkisille organisaatioille.

Yksityispankinjohtaja Aaron Paulakorpi (vas.) ja ekonomisti Timo Vesala Lähi-Tapiolasta pitävät asuntorahastoja varteenotettavana vaihtoehtona sijoittajalle, joka hakee matalariskistä paikkaa rahoilleen. KUVA: Terho Aalto Kuva: Terho Aalto

HämeenlinnaMatalat korkotasot ovat kasvattamassa kiinteistösijoittamisen suosiota, ja suoran asuntosijoittamisen rinnalle pankit ovat myös lanseeraamassa entistä enemmän epäsuoraa asuntosijoittamista.–  Sijoittajan täytyy alkaa miettiä sitä, kannattaisiko salkkujen matalakorkoisten korkokomponenttie