Julkaistu: 30.11.2013 20:41

Antenniverkon maksukanavat yhdelle kortille

Tähän asti antennitalouksissa on tarvittu useampia kortteja, mikäli on haluttu nähdä useamman kuin yhden palveluntarjoajan maksukanavia. Nyt tähän ongelmaan on saatu ratkaisu, johon myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto on tyytyväinen.

Kiitos tutustumisesta!

Olet lukemassa maksullista artikkelia. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu ylävalikossa "Kirjaudu"-linkistä.

Jos sinulla ei ole tilausta, tutustu tilausvalikoimaan ja valitse sopivin vaihtoehto. Tilausjaksot vaihtelevat 2 euron vuorokausitilauksesta aina kuukausitilauksiin. Näin pääset lukemaan verkkopalvelun maksullista sisältöä.

Tutustu tilauksiin

Rengon pappilasta on tehty runsaan 300 000 euron tarjous, jota nyt esitetään hyväksyttäväksi. Kuva: Vilja Tamminen

Hämeenlinnan seurakuntayhtymän tarjouskilpailu Rengon pappilan myymiseksi päättyi torstaina. Yhtymä sai yhteensä seitsemän tarjousta, joista korkeinta esitetään kirkkoneuvoston hyväksyttäväksi.Korkeimman tarjouksen, 301 500 euroa, jätti turkulainen matkailualan yritys Victorian Rose Oy.

Rantakukka oli yksi tutkimushankkeen yllättäjistä. Tutkimusassistentti Salla Leppäkosken vieressä kasvi, joka on saanut normaalia hoitoa koko kesän. Keskellä oleva kasvi on altistunut kolmen päivän hukuksissa ololle ja kuuden päivän kuivuudelle. Oikeassa laidassa oleva kasvi on yllättäen kokenut karuimman kohtelun, eli sietänyt vuorotellen kuuden päivän kuivuutta ja kuuden päivän upoksissa oloa. Kuva: Susanna Kinnari

Hamkin Lepaan yksikössä on käyty tänä kesänä todellinen kasvien kestävyyskilpailu.Lehtori Outi Tahvosen ohjaamana on selvitetty, mitkä kasvit kestävät äärimmäisten olosuhteiden toistumista parhaiten.Pahimmillaan kasvit ovat joutuneet sietämään kuuden päivän täydellistä kuivuutta ja kuuden päivän tot