Julkaistu: 30.11.2013 20:41

Antenniverkon maksukanavat yhdelle kortille

Tähän asti antennitalouksissa on tarvittu useampia kortteja, mikäli on haluttu nähdä useamman kuin yhden palveluntarjoajan maksukanavia. Nyt tähän ongelmaan on saatu ratkaisu, johon myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto on tyytyväinen.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Ojoisilla tapon yrityksen uhriksi keskiviikkona joutunut mies sai hengenvaaralliset vammat.Poliisi kertoi torstaina, että miestä olisi ammuttu ja hän olisi saanut vammoja pään alueelle.Hämeen Sanomien tietojen mukaan 31-vuotias uhri on kotoisin Hämeenlinnasta, kuten myös ainakin toinen keskiviikkona

Palvelusetelisysteemiä on kokeiltu uudehkossa Touhulan päiväkodissa Vanhan Alikartanontien varrella viime elokuun alusta lähtien. Kuva: Markku Tanni

Ensimmäisen asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan perheet ovat olleet tyytyväisiä Hämeenlinnan Tarvasmäessä toteutettuun päiväkodin palveluseteliin.Kyseessä on elokuun alussa aloitettu kokeilu. Tarvasmäen yksityisessä Touhula-päiväkodissa temmeltää 69 lasta, joille kaupunki on myöntänyt palvelusetelin.