Julkaistu: 30.11.2013 20:41

Antenniverkon maksukanavat yhdelle kortille

Tähän asti antennitalouksissa on tarvittu useampia kortteja, mikäli on haluttu nähdä useamman kuin yhden palveluntarjoajan maksukanavia. Nyt tähän ongelmaan on saatu ratkaisu, johon myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto on tyytyväinen.

Kiitos tutustumisesta!

Olet lukemassa maksullista artikkelia. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu ylävalikossa "Kirjaudu"-linkistä.

Jos sinulla ei ole tilausta, tutustu tilausvalikoimaan ja valitse sopivin vaihtoehto. Tilausjaksot vaihtelevat 2 euron vuorokausitilauksesta aina kuukausitilauksiin. Näin pääset lukemaan verkkopalvelun maksullista sisältöä.

Tutustu tilauksiin

Pekolan Liikenne ajaa päivittäin Lahden ja Turun välillä neljä vuoroa suuntaansa. Koiviston Autolla on lähtöjä saman verran. KUVA: Pekka Rautiainen Kuva: Pekka Rautiainen

HämeenlinnaOnnibus lopettaa heinäkuun lopussa ainoan Hämeenlinnan kautta kulkeneen linjansa Lahdesta Turkuun.– En tiedä, millä ihmiset kulkevat kyseistä reittiä, mutta huomasimme, etteivät ainakaan linja-autolla, sanoo toimitusjohtaja Pekka Möttö.Tampereelta Helsinkiin kulkeva Onnibuskaan ei pysähdy

Sunnuntain iltaa kirkasti ensimmäisenä esiintyjänä Melrose. Sen jälkeen olivat luvassa vielä Juliet Jonesin Sydän, Aurinkojumala, M.A Numminen, Paula Koivuniemi, Sanni ja Haloo Helsinki. Kuva: Pekka Rautiainen

Vapaapalokunnan vuosijuhlat eivät suoraan sanottuna kuulosta tapahtumalta, jossa joka vuosi esiintyy joukko Suomen eturivin bändejä.Aitoon Kirkastusjuhlat, eli Kirkkarit, vetävät tänäkin vuonna kesän kiireisimpänä festariviikonloppuna kävijänsä paikalle.

RiihimäkiJo ennen avioeroa nainen sai kuulla uhkailua. Mies kertoi hakevansa yhteisen lapsen vaikka väkisin, jos ero tulisi.Nainen oli aiemmin muuttanut Suomeen, tavannut täällä miehen, mennyt naimisiin ja saanut lapsen.Sitten tuli ero, ja ongelmat kärjistyivät.

Hämeenlinna. Lauantaina poliisipartio tapasi puolen yön aikaan Hämeenlinnassa 10-tien varressa kaksi nuorta miestä, joista toinen työnsi mopo-skootteria ajoradan ja pyörätien välisellä nurmialueella. Toinen käveli vierellä. Poliisin nähdessään pojat säntäsivät karkuun hyläten mopon.

Lauantaina alkuillasta poliisi sai Janakkalasta ilmoituksen kahden henkilöauton välisestä kolarista Kauriintiellä Janakkalassa.Autonkuljettajille suoritettu seulonta-alkometrikoe ylitti toisen kuljettajan osalta törkeän rattijuopumuksen lukeman.Kuljettaja käytettiin verikokeessa ja hänet määrättiin

Kesäasukaskyselyn nettilomake aukesi juhannusviikon alussa. Parin ensimmäisen viikon aikana se keräsi vain hieman yli kolmekymmentä vastausta.Osa Hämeenlinnan alueen kesäasukkaista tuntuu olevan tyytyväisiä mökkikunnan palveluihin ja kunnallistekniikkaan.