Julkaistu: 11.01.2017 22:34
-
Päivitetty: 12.01.2017 06:23

Vanhassa perunajauhotehtaassa on imua

Vanajantiellä sijaitsevan vanhan perunajauhotehtaan tontti on myyty Kiinteistö oy Hämeen Vuokratiloille. Tontti ei ollut yleisessä myynnissä, vaan yrityksellä oli optio sen lunastamiseen.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Piirros: Heini Suvisuo

– Ne ovat rantautuneet Suomeen ihan tosissaan. Viime vuoden puolessa välissä käärivät hihat ja ryhtyivät toimeen, sanoo Sakari Laiho.Suomen Kustannusyhdistyksen johtaja puhuu ruotsalaisyrityksistä BookBeat ja Storytel, jotka myyvät luku- ja kuunteluaikapalveluja.

Antti Skinnari vaihtaa kesärenkaita Rengas-Vekassa. Tänä keväänä liikkeessä on vaihdettu renkaat noin pariinkymmeneen autoon. Kuva: Esko Tuovinen

Keväinen sää ja sulaneet tienpinnat ovat jo houkutelleet jotkut autoilijat vaihtamaan autoonsa kesärenkaat.Autoliitto muistutti viime viikolla, että renkaita ei kuitenkaan kannattaisi rynnätä vaihtamaan heti, kun ensimmäiset lämpimät ja kuivat päivät saapuvat.Liiton tiedotteessa huomautetaan, että k

Hämeen Yrittäjät on palkinnut Riihimäen Teollisuuspalvelu oy:n yrittäjän Markus Frimanin maakunnallisella nuoren yrittäjän kannustuspalkinnolla.Markus Friman, 27, aloitti Riihimäen Teollisuuspalvelu oy:ssä kesätöissä varasto- ja huoltomiehenä 15-vuotiaana.