Julkaistu: 02.03.2017 15:03
-
Päivitetty: 02.03.2017 18:06

Gunnarit hirmuvauhdissa: enää 5000 lippua jäljellä!

  • Noin 55 000 henkeä seurasi AC/DC:n keikkaa Kantolassa kesällä 2015. Kuva: Hannu Vallas / Vallas Oy
    Noin 55 000 henkeä seurasi AC/DC:n keikkaa Kantolassa kesällä 2015. Kuva: Hannu Vallas / Vallas Oy

Kantolan tapahtumapuiston ensi kesän konsertti on tekemässä jälleen uutta ennätystä. Guns N' Roses-yhtyeen keikkaan on vielä lähes puoli vuotta aikaa, mutta lippuja on jäljellä enää kourallinen. 

Live Nation Finlandin Promotion Manager Maritta Kettunen kertoo, että tällä hetkellä lippuja on myyty jo lähes 50 000 kappaletta. Kantolan tapahtumapuiston loppuunmyynnin raja menee 55 000 katsojassa, jonka jälkeen aletaan myydä ei oota.

- Liput ovat tosiaan myyneet tässä vaiheessa enemmän kuin Kantolan tapahtumapuiston täyteen vetänyt AC/DC samoihin aikoihin kevättä, muistelee Kettunen kesän 2015 konserttia. 

AC/DC:n keikka Kantolassa myytiin loppuun. Viime kesänä Kantolassa esiintyi Iron Maiden, joka veti yleisöä selvästi vähemmän. Konserttiin myytiin tuolloin vain noin 23 000 lippua. Guns N' Roses kiinnostaa siis ennennäkemättömän paljon.

- Tulee varmasti myymään loppuun tämäkin keikka. Suosittelenkin että nyt toimii nopeasti se, joka vielä keikalle mielii tulla. Ei kannata jättää viime tinkaan lipunostoa, sillä niitä tuskin tapahtuma-alueen portille myyntiin riittää, Kettunen kehottaa. HäSa
 

Kommentit

Lyhyellä matikalla voisi arvioida , että yrittäjien ja palvelutarjoajien aktiivisuudesta riippuen ja pohjautuen esim. 40-60€:n keskikulutukseen/konserttivieras jaossa olisi 2,2-3,3 miljoonan potti kaupunkiimme vuorokauden aikana. Siis siinä tapauksessa, että saamme palvelutarjoaman kuntoon, ravintolat auki, keskusta houkuttelevaksi ym.. Tulee tietysti samalla mieleen tulevaisuutta ajatellen ,että mitä jos jotenkin onnistuisi kolmeksi peräkkäiseksi päiväksi pe-la-su eri kohderyhmät vetävät suurkonsertit...> sitten vaikka10 milj.€ samoilla perusjärjestelyillä. Ihan vaan ajatuksena.

Tarkoitin lähinnä että mitä jää Hämeenlinnan kaupungin omaan kassaan ? Kaupunkihan tuon elämyspuiston ymmärtääkseni omistaa kun sen rakennuttikin. Rakentaminen maksoi jotain ja vuosikulujakin varmasti on. Aikanaan kun puistosta alettiin puhua, niin suunnitelmissa kerrottiin sen mahdollistavan jopa 100 000 ihmisen paikalla olon. Maalaisjärjellä ajateltuna iso konsertti tuo jotain paikan omistajalle. Mutta paljonko, sitä tässä pohdin.
Antti Skinnari vaihtaa kesärenkaita Rengas-Vekassa. Tänä keväänä liikkeessä on vaihdettu renkaat noin pariinkymmeneen autoon. Kuva: Esko Tuovinen

Keväinen sää ja sulaneet tienpinnat ovat jo houkutelleet jotkut autoilijat vaihtamaan autoonsa kesärenkaat.Autoliitto muistutti viime viikolla, että renkaita ei kuitenkaan kannattaisi rynnätä vaihtamaan heti, kun ensimmäiset lämpimät ja kuivat päivät saapuvat.Liiton tiedotteessa huomautetaan, että k

Hämeen Yrittäjät on palkinnut Riihimäen Teollisuuspalvelu oy:n yrittäjän Markus Frimanin maakunnallisella nuoren yrittäjän kannustuspalkinnolla.Markus Friman, 27, aloitti Riihimäen Teollisuuspalvelu oy:ssä kesätöissä varasto- ja huoltomiehenä 15-vuotiaana.