Julkaistu: 17.03.2017 07:31
-
Päivitetty: 24.03.2017 08:43

Katso lukijoiden kevätkuvia!

  • Miltä sinun kevääsi näyttää? Osallistu nyt kevätkuvakisaan.
    Miltä sinun kevääsi näyttää? Osallistu nyt kevätkuvakisaan.

Hämeen Sanomien kevätkuvakisa on päättynyt. Julkaisemme kuvia maanantain Hämeen Sanomissa. Muutamalle kuvaajalle on luvassa Hämeen Sanomien tuotepalkinto. Muista tykätä Hämeen Sanomista Facebookissa!

Katso lukijoiden kuvia:

Satu Panula:

 

Katri Sibelius: Lapinjärvellä aurinkoista

 

Niina Vainio: Kevättalven perinteinen jäämölkkyturnaus

 

Leena Pihlajinen: Lammikoita piisaa

 

Paula Painilainen: Rantalenkillä

 

Sari Marika Vuorinen: Lenkillä rantareitillä

 

Krista Sihvo:

 

Lisää kevätkuvia löydän kuvat-sivulta, klikkaa tästä!

Ilkka Arnala työskentelee muutamana päivänä viikossa, vaikka jäi eläkkeelle jo pari vuotta sitten. Kuva: Juho Peltoniemi

Lääketieteen ja kirurgian tohtori, dosentti Ilkka Arnala sai tasavallan presidentin myöntämän professorin arvonimen kesäkuussa.Arnalalle oli positiivinen yllätys, että arvonimeä esitettiin ja ehdotettiin hänelle.– Pitäähän siitä olla hirveän tyytyväinen.

Rikoskirjailija Jarkko Sipilää tuskin olisi olemassa ainakaan nykyisenlaisena, ellei olisi myös rikostoimittaja Jarkko Sipilää. Toimittajan työssä hankitut tiedot ja kokemukset heijastuvat ajankohtaisina teemoina Sipilän dekkareihin. Kuva: Joel Maisalmi

Rikoskirjailija Jarkko Sipilä (s. 1964) hymyilee Facebook-sivullaan ison miehen onnellista hymyä. Kädessä, lähes hellässä otteessa, on Syvälle haudattu (Crime Time 2017). Keväällä julkaistu kirja on miehen 20. rikosromaani.Matka esikoisteoksesta Koukku (Book Studio 1996) nykypäivään on pitkä.

 Kuva: Esko Tuovinen

Valtio etsii satojen miljoonien säästöjä virkamiesten toimistoista. Hallituksen toimitilastrategiassa on päätetty, että valtionhallinto siirtyy muutaman vuoden sisällä monitilatoimistoihin työsuoritusten ja kustannustehokkuuden parantamiseksi.