Julkaistu: 17.03.2017 23:15

Moottoritien turmassa kuoli keski-ikäinen mies

  • 

Rekan kuljettaja ei loukkaantunut. Pelastuslaitoksen mukaan muille tienkäyttäjille ei aiheutunut onnettomuudesta vaaraa.

 Kuva: Mikko Soini
    Rekan kuljettaja ei loukkaantunut. Pelastuslaitoksen mukaan muille tienkäyttäjille ei aiheutunut onnettomuudesta vaaraa. Kuva: Mikko Soini

Hämeenlinna. Keski-ikäinen mies sai surmansa liikenneonnettomuudessa kolmosmoottoritiellä Hämeenlinnan keskustan kohdalla myöhään perjantai-iltana. Onnettomuus sattui kauppakeskus Goodmanin alittavan tunnelin pohjoispäässä, kun keskustan eli idän suunnasta oli mies juossut tai kävellyt suoraan pohjoista kohti matkalla olleen rekan eteen.

Rekka oli tunnelin suulla osunut etuosallaan jalankulkijaan, joka oli törmäyksen jälkeen menehtynyt välittömästi. Onnettomuuspaikalla on nopeusrajoitus 100 km/t.

Poliisi tutkii tapahtumaa tieliikenneonnettomuutena. Rekka-auton kuljettajaa ei epäillä rikoksesta tapahtuman yhteydessä.

Onnettomuudessa menehtynyt jalankulkija on arviolta 40–55-vuotias mies, ruumiinrakenteeltaan normaali ja pituus noin 180 cm. Miehellä oli päällään farkut ja punainen huppari.

Onnettomuuden takia moottoritien pohjoiseen menevät kaistat olivat suljettuina runsaan parin tunnin ajan. Poliisi ohjasi liikenteen kiertotien kautta. HÄSA

Rikoskirjailija Jarkko Sipilää tuskin olisi olemassa ainakaan nykyisenlaisena, ellei olisi myös rikostoimittaja Jarkko Sipilää. Toimittajan työssä hankitut tiedot ja kokemukset heijastuvat ajankohtaisina teemoina Sipilän dekkareihin. Kuva: Joel Maisalmi

Rikoskirjailija Jarkko Sipilä (s. 1964) hymyilee Facebook-sivullaan ison miehen onnellista hymyä. Kädessä, lähes hellässä otteessa, on Syvälle haudattu (Crime Time 2017), miehen 20. rikosromaani. Matka esikoisteoksesta Koukku (Book Studio 1996) nykypäivään on pitkä.

Murtovarkaita on taas liikkeellä, joten koti kannattaa jättää asutun näköiseksi juhannuksenkin ajaksi. Arkistokuva / Marko Kullanen / Forssan Lehti

Hämeenlinnassa, Janakkalassa ja Riihimäellä on tehty asuntomurtoja, joissa on viety kelloja, koruja ja käteistä rahaa. Vastaavia omakotitalomurtoja on tehty myös Päijät-Hämeessä muutama.Murtoja epäillään ulkomaalaisten tekemiksi.Useita murtoja on edeltänyt asukkaiden ja heidän tapojensa tarkkailu.