Julkaistu: 17.03.2017 23:15

Moottoritien turmassa kuoli keski-ikäinen mies

  • 

Rekan kuljettaja ei loukkaantunut. Pelastuslaitoksen mukaan muille tienkäyttäjille ei aiheutunut onnettomuudesta vaaraa.

 Kuva: Mikko Soini
    Rekan kuljettaja ei loukkaantunut. Pelastuslaitoksen mukaan muille tienkäyttäjille ei aiheutunut onnettomuudesta vaaraa. Kuva: Mikko Soini

Hämeenlinna. Keski-ikäinen mies sai surmansa liikenneonnettomuudessa kolmosmoottoritiellä Hämeenlinnan keskustan kohdalla myöhään perjantai-iltana. Onnettomuus sattui kauppakeskus Goodmanin alittavan tunnelin pohjoispäässä, kun keskustan eli idän suunnasta oli mies juossut tai kävellyt suoraan pohjoista kohti matkalla olleen rekan eteen.

Rekka oli tunnelin suulla osunut etuosallaan jalankulkijaan, joka oli törmäyksen jälkeen menehtynyt välittömästi. Onnettomuuspaikalla on nopeusrajoitus 100 km/t.

Poliisi tutkii tapahtumaa tieliikenneonnettomuutena. Rekka-auton kuljettajaa ei epäillä rikoksesta tapahtuman yhteydessä.

Onnettomuudessa menehtynyt jalankulkija on arviolta 40–55-vuotias mies, ruumiinrakenteeltaan normaali ja pituus noin 180 cm. Miehellä oli päällään farkut ja punainen huppari.

Onnettomuuden takia moottoritien pohjoiseen menevät kaistat olivat suljettuina runsaan parin tunnin ajan. Poliisi ohjasi liikenteen kiertotien kautta. HÄSA

Antti Skinnari vaihtaa kesärenkaita Rengas-Vekassa. Tänä keväänä liikkeessä on vaihdettu renkaat noin pariinkymmeneen autoon. Kuva: Esko Tuovinen

Keväinen sää ja sulaneet tienpinnat ovat jo houkutelleet jotkut autoilijat vaihtamaan autoonsa kesärenkaat.Autoliitto muistutti viime viikolla, että renkaita ei kuitenkaan kannattaisi rynnätä vaihtamaan heti, kun ensimmäiset lämpimät ja kuivat päivät saapuvat.Liiton tiedotteessa huomautetaan, että k

Hämeen Yrittäjät on palkinnut Riihimäen Teollisuuspalvelu oy:n yrittäjän Markus Frimanin maakunnallisella nuoren yrittäjän kannustuspalkinnolla.Markus Friman, 27, aloitti Riihimäen Teollisuuspalvelu oy:ssä kesätöissä varasto- ja huoltomiehenä 15-vuotiaana.