Julkaistu: 20.03.2017 02:03
-
Päivitetty: 20.03.2017 06:57

Tunnuspaikoilla vain vähän kysyntää

Tunnuspysäköinti ei ole innostanut asukkaita ja yrityksiä ostamaan oikeutta pidempiaikaiseen kadunvarsipysäköintiin.

Tunnuspysäköinnin mahdollistavista 68 paikasta on lunastettu ainoastaan 24. Hämeenlinnan Pysäköinti oy:n toimitusjohtaja Jarmo Kulmala sanoo, ettei ole oikeastaan yllättynyt vähäisestä kysynnästä.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Antti Skinnari vaihtaa kesärenkaita Rengas-Vekassa. Tänä keväänä liikkeessä on vaihdettu renkaat noin pariinkymmeneen autoon. Kuva: Esko Tuovinen

Keväinen sää ja sulaneet tienpinnat ovat jo houkutelleet jotkut autoilijat vaihtamaan autoonsa kesärenkaat.Autoliitto muistutti viime viikolla, että renkaita ei kuitenkaan kannattaisi rynnätä vaihtamaan heti, kun ensimmäiset lämpimät ja kuivat päivät saapuvat.Liiton tiedotteessa huomautetaan, että k

Hämeen Yrittäjät on palkinnut Riihimäen Teollisuuspalvelu oy:n yrittäjän Markus Frimanin maakunnallisella nuoren yrittäjän kannustuspalkinnolla.Markus Friman, 27, aloitti Riihimäen Teollisuuspalvelu oy:ssä kesätöissä varasto- ja huoltomiehenä 15-vuotiaana.