Julkaistu: 20.03.2017 19:53
-
Päivitetty: 21.03.2017 06:20

Lautsian Lomakeskus ei pärjää kylpylöille

Kiristynyt kilpailu on johtanut siihen, että Lautsian Lomakeskus Hauholla on pantu myyntiin.

Lomakeskuksen omistaa Maaseutuväen kunto- ja virkistyslomasäätiö, jonka hallituksen puheenjohtaja Timo Ponkiniemi kertoo, että päätöksen taustalla on taloudellinen tilanne. Toiminta on ollut alaviereistä koko 2000-luvun.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Antti Skinnari vaihtaa kesärenkaita Rengas-Vekassa. Tänä keväänä liikkeessä on vaihdettu renkaat noin pariinkymmeneen autoon. Kuva: Esko Tuovinen

Keväinen sää ja sulaneet tienpinnat ovat jo houkutelleet jotkut autoilijat vaihtamaan autoonsa kesärenkaat.Autoliitto muistutti viime viikolla, että renkaita ei kuitenkaan kannattaisi rynnätä vaihtamaan heti, kun ensimmäiset lämpimät ja kuivat päivät saapuvat.Liiton tiedotteessa huomautetaan, että k

Hämeen Yrittäjät on palkinnut Riihimäen Teollisuuspalvelu oy:n yrittäjän Markus Frimanin maakunnallisella nuoren yrittäjän kannustuspalkinnolla.Markus Friman, 27, aloitti Riihimäen Teollisuuspalvelu oy:ssä kesätöissä varasto- ja huoltomiehenä 15-vuotiaana.