Julkaistu: 11.04.2017 19:49
-
Päivitetty: 12.04.2017 22:36

Kolari katkaisi kymppitien

Kahden henkilöauton kolari katkaisi kymppitien Hämeenlinnassa tiistaina alkuillasta. Onnettomuus sattui hieman ennen kello 19 Rengon ja Luolajan välisellä tieosuudella.

Tie saatiin uudelleen avattua liikenteelle kello 21 jälkeen.

Toistaiseksi onnettomuudesta ei ole saatavissa tarkempia tietoja.

 

Rikoskirjailija Jarkko Sipilää tuskin olisi olemassa ainakaan nykyisenlaisena, ellei olisi myös rikostoimittaja Jarkko Sipilää. Toimittajan työssä hankitut tiedot ja kokemukset heijastuvat ajankohtaisina teemoina Sipilän dekkareihin. Kuva: Joel Maisalmi

Rikoskirjailija Jarkko Sipilä (s. 1964) hymyilee Facebook-sivullaan ison miehen onnellista hymyä. Kädessä, lähes hellässä otteessa, on Syvälle haudattu (Crime Time 2017), miehen 20. rikosromaani. Matka esikoisteoksesta Koukku (Book Studio 1996) nykypäivään on pitkä.

Murtovarkaita on taas liikkeellä, joten koti kannattaa jättää asutun näköiseksi juhannuksenkin ajaksi. Arkistokuva / Marko Kullanen / Forssan Lehti

Hämeenlinnassa, Janakkalassa ja Riihimäellä on tehty asuntomurtoja, joissa on viety kelloja, koruja ja käteistä rahaa. Vastaavia omakotitalomurtoja on tehty myös Päijät-Hämeessä muutama.Murtoja epäillään ulkomaalaisten tekemiksi.Useita murtoja on edeltänyt asukkaiden ja heidän tapojensa tarkkailu.