Julkaistu: 12.04.2017 10:54

Kuljettaja menehtyi nokkakolarissa Rengossa

Valtatie kymmenellä itäisessä Rengossa tapahtui tiistaina hieman ennen iltaseitsemää kolari, jonka seurauksena menehtyi yksi henkilö.

Henkilöauto oli ollut ohittamassa ajoneuvoyhdistelmää, kun samaan aikaan tuli vastaan henkilöauto. Henkilöautot ajoivat nokkakolarin kovilla nopeuksilla.

Molempien autojen kuljettajat loukkaantuivat vakavasti. Toinen kuljettaja menehtyi hieman myöhemmin, toisen tämän hetkisestä tilasta poliisilla ei ole tarkkaa tietoa.

Valtatie oli onnettomuuden jälkeen poikki useamman tunnin ajan. Paikalla oli useita poliisin ja pelastuslaitoksen yksiköitä, myös pelastushelikopteri osallistui operaatioon.

Poliisi tutkii tapahtunutta kuolemansyyn tutkintana, törkeänä vammantuottamuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Rikoskirjailija Jarkko Sipilää tuskin olisi olemassa ainakaan nykyisenlaisena, ellei olisi myös rikostoimittaja Jarkko Sipilää. Toimittajan työssä hankitut tiedot ja kokemukset heijastuvat ajankohtaisina teemoina Sipilän dekkareihin. Kuva: Joel Maisalmi

Rikoskirjailija Jarkko Sipilä (s. 1964) hymyilee Facebook-sivullaan ison miehen onnellista hymyä. Kädessä, lähes hellässä otteessa, on Syvälle haudattu (Crime Time 2017), miehen 20. rikosromaani. Matka esikoisteoksesta Koukku (Book Studio 1996) nykypäivään on pitkä.

Murtovarkaita on taas liikkeellä, joten koti kannattaa jättää asutun näköiseksi juhannuksenkin ajaksi. Arkistokuva / Marko Kullanen / Forssan Lehti

Hämeenlinnassa, Janakkalassa ja Riihimäellä on tehty asuntomurtoja, joissa on viety kelloja, koruja ja käteistä rahaa. Vastaavia omakotitalomurtoja on tehty myös Päijät-Hämeessä muutama.Murtoja epäillään ulkomaalaisten tekemiksi.Useita murtoja on edeltänyt asukkaiden ja heidän tapojensa tarkkailu.