Julkaistu: 18.04.2017 06:00

Visamäen ympyrän rakentaminen alkaa

Visamäentien, Lahdensivuntien, Helsingintien ja Lapiontien risteykseen Visamäessä suunnitellun kiertoliittymän rakennustyöt alkavat pääsiäisen jälkeisellä viikolla.

Työt alkavat väliaikaisten liikennejärjestelyjen rakentamisella ja varsinaisen kiertoliittymän rakentaminen pääsee vauhtiin huhtikuun viimeisellä viikolla.

Vilkkaassa risteyksessä säilyy töiden aikana käytössä vähintään yksi ajokaista suuntaansa Lahdensivuntielle ja Helsingintielle eli vanhalle kolmostielle.

Väliaikaiset liikennejärjestelyt ovat käytössä kunnes kiertoliittymä valmistuu ensi syyskuussa. HäSa

Kommentit

Rikoskirjailija Jarkko Sipilää tuskin olisi olemassa ainakaan nykyisenlaisena, ellei olisi myös rikostoimittaja Jarkko Sipilää. Toimittajan työssä hankitut tiedot ja kokemukset heijastuvat ajankohtaisina teemoina Sipilän dekkareihin. Kuva: Joel Maisalmi

Rikoskirjailija Jarkko Sipilä (s. 1964) hymyilee Facebook-sivullaan ison miehen onnellista hymyä. Kädessä, lähes hellässä otteessa, on Syvälle haudattu (Crime Time 2017), miehen 20. rikosromaani. Matka esikoisteoksesta Koukku (Book Studio 1996) nykypäivään on pitkä.

Murtovarkaita on taas liikkeellä, joten koti kannattaa jättää asutun näköiseksi juhannuksenkin ajaksi. Arkistokuva / Marko Kullanen / Forssan Lehti

Hämeenlinnassa, Janakkalassa ja Riihimäellä on tehty asuntomurtoja, joissa on viety kelloja, koruja ja käteistä rahaa. Vastaavia omakotitalomurtoja on tehty myös Päijät-Hämeessä muutama.Murtoja epäillään ulkomaalaisten tekemiksi.Useita murtoja on edeltänyt asukkaiden ja heidän tapojensa tarkkailu.