Julkaistu: 16.11.2006 07:51

Janakkalalainen valtuutettu Esko Syrjänen kuollut

Janakkalalainen kunnanvaltuutettu ja kunnanvaltuuston toinen varapuheenjohtaja, kehityspäällikkö Esko Syrjänen (kok.) on kuollut. Hän kuoli pitkäaikaisen sairauden aiheuttamaan sairauskohtaukseen lauantaina. Syrjänen asui Turengissa ja oli kuollessaan 67-vuotias.

Hän oli kunnanvaltuustossa nyt toista kautta ja toimi viime valtuustokaudella vuosina 2003-2004 kunnanhallituksen toisena varapuheenjohtajana.

Hänellä oli lukuisia muitakin luottamustoimia, hän on toiminut muun muassa Kehittämiskeskus Oy Hämeen hallituksen varapuheenjohtajana.

Syrjäsen tilalle Janakkalan valtuustoon nousee kokoomuksen ensimmäinen varavaltuutettu, varanotaari Riitta Lindell. 60-vuotias Lindell työskentelee Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin hallintosihteerinä ja potilasasiamiehenä.

Hän on aiemminkin ollut valtuustossa ja toimi viime valtuustokaudella perusturvalautakunnan puheenjohtajana. (HäSa)

Australiassa Sydneyssä, Crows Nest -nimisessä kaupunginosassa soi vuonna 1970 Tapio Rautavaara ja Georg Malmsten. Sen kaduilla oli take away -ravintoloita, joista sai rasvaista kreikkalaista ruokaa tai australialaista aamiaista, jota terästettiin maksanpaloilla, joissa oli kalvot jäljellä.