Julkaistu: 16.11.2006 07:51

Janakkalalainen valtuutettu Esko Syrjänen kuollut

Janakkalalainen kunnanvaltuutettu ja kunnanvaltuuston toinen varapuheenjohtaja, kehityspäällikkö Esko Syrjänen (kok.) on kuollut. Hän kuoli pitkäaikaisen sairauden aiheuttamaan sairauskohtaukseen lauantaina. Syrjänen asui Turengissa ja oli kuollessaan 67-vuotias.

Hän oli kunnanvaltuustossa nyt toista kautta ja toimi viime valtuustokaudella vuosina 2003-2004 kunnanhallituksen toisena varapuheenjohtajana.

Hänellä oli lukuisia muitakin luottamustoimia, hän on toiminut muun muassa Kehittämiskeskus Oy Hämeen hallituksen varapuheenjohtajana.

Syrjäsen tilalle Janakkalan valtuustoon nousee kokoomuksen ensimmäinen varavaltuutettu, varanotaari Riitta Lindell. 60-vuotias Lindell työskentelee Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin hallintosihteerinä ja potilasasiamiehenä.

Hän on aiemminkin ollut valtuustossa ja toimi viime valtuustokaudella perusturvalautakunnan puheenjohtajana. (HäSa)
                                 Kuva: OLIVER BERG

Keskusrikospoliisi (KRP) yrittää yhä selvittää, onko Kirkkonummella kiinni otetuilla irakilaismiehillä yhteyksiä Saksaan.Poliisi otti uudenvuodenaattona kiinni kuusi turvapaikanhakijaa epäiltynä julkisesta kehottamisesta rikokseen.Tutkinnanjohtaja Thomas Elfgrenin mukaan kuuden kiinni otetun ja sitt

 Kuva: Mikael Rydenfelt/Arkistokuva

Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps) asettuu Suomen ja Ruotsin pääministereiden kirjoituksen taakse maiden puolustusyhteistyön tiivistämisestä.Pääministerien tapaan Niinistö korostaa sunnuntaina julkaisemassaan blogitekstissä maiden liittoutumattomuutta.”Pääministerien kirjoitukseen on helppo yhty