Julkaistu: 25.11.2004 13:59

Porakonepikakiväärille lupaa hakenut hämeenlinnalaismies päätyikin käräjille

Duuman puhemies Sergei Naryshkin sanoo, että Venäjän delegaatio ei osallistu Etyjin kokoukseen Helsingissä. Hän kertoi asiasta uutistoimisto Interfaxille. Ulkoministeriö kertoi eilen, ettei Suomi myönnä poikkeuslupia maahantuloon EU:n pakotelistalla oleville venäläisille Etyj-vieraille.

Autot saavat lähitulevaisuudessa reaaliaikaista tietoa kelistä, liikennetapahtumista ja -häiriöistä älykkään tieverkoston järjestelmistä. Tavoitteena on liikenneturvallisuuden parantaminen, kertoi Teknologian tutkimuskeskus VTT tänään kansainvälisen älyliikennehankkeen esittelyssä Tampereella.

Jo muutaman viikon asunnonvuokraus kannattaa ilmoittaa vakuutusyhtiöön, muistuttaa vakuutusyhtiö Ifin omaisuusvakuutusten johtaja Mika Viipuri. Viipurin mukaan kotivakuutus kannattaa pitää mielessä myös silloin, jos vuokraa asuntonsa lyhytaikaisesti toisten käyttöön esimerkiksi Airbnb:n kautta.

Suomi ei ole myöntämässä maahantuloon poikkeuslupaa EU:n pakotelistalla oleville venäläisille Etyj-vieraille, kertoi ulkoministeriö tiistai-iltana Twitterissä. Venäjän valtuuskunnassa on 15 jäsentä, joista kuusi on EU:n matkustuskieltolistalla.