Julkaistu: 08.05.2012 18:54

Borna Rendulic antaa näyttöjä HPK:lle

Hämeenlinnan Pallokerhon liigajoukkue on saanut riveihinsä kroatialaisen pelaajan. 20-vuotias laitahyökkääjä Borna Rendulic on sopinut Kerhon kanssa elokuuhun saakka ulottuvan try out -sopimuksen.

Kiitos tutustumisesta!

Olet lukemassa maksullista artikkelia. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu ylävalikossa "Kirjaudu"-linkistä.

Jos sinulla ei ole tilausta, tutustu tilausvalikoimaan ja valitse sopivin vaihtoehto. Tilausjaksot vaihtelevat 2 euron vuorokausitilauksesta aina kuukausitilauksiin. Näin pääset lukemaan verkkopalvelun maksullista sisältöä.

Tutustu tilauksiin

Hämeenlinnan Ampumaseuran Saana Tattari ampui voiton lauantaina ammutuissa Salon pienoiskiväärin EM-näyttökilpailussa. N20-sarjan 60 laukauksen makuukilpailun voitto irtosi hyvällä tuloksella 613,4. Toiseksi ampui Isokyrön Metsästys- ja Ampumaseuran Marianne Palo tuloksella 611,8.

Janan Annariikka Hietala lyö Kuusankosken Maija Peussan syöttöön.  Kuva: Terho Aalto

Janakkalan Janan naisjoukkue esiintyi helluntaipäivänä ensi kertaa kotiyleisölle pesäpallon suomensarjassa ja vastaan tuli etelälohkon ennakkosuosikkeihin kuuluva Kuusankosken Puhti.Nuorella ryhmällä kauteen lähtenyt Jana näytti olevansa oikealla sarjatasolla ja otti kolme pistettä lukemin 2–0 (5–4,