Julkaistu: 08.05.2012 18:54

Borna Rendulic antaa näyttöjä HPK:lle

Hämeenlinnan Pallokerhon liigajoukkue on saanut riveihinsä kroatialaisen pelaajan. 20-vuotias laitahyökkääjä Borna Rendulic on sopinut Kerhon kanssa elokuuhun saakka ulottuvan try out -sopimuksen.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Matti Hakala ei ollut tyytyväinen hiihtoonsa Canmoren pikakilpailussa. KUVA: Ampumahiihtoliitto Kuva:

AMPUMAHIIHTOCanmore, KanadaAhveniston Ampumahiihtäjien Matti Hakala ei saanut hiihtoaan kulkemaan, kun lajin maailmancup jatkui Kanadan Canmoressa miesten 10 kilometrin pikakilpailulla.Hakala ampui vain yhden sakon makuulta ja selvitti pystyammunnan nollille, mutta jäi sijalle 84 (+4.40).– Parit eka

HPK:n puolustaja Antti Bruun yrittää pysäyttää Sportin tehopelaajan Charles Bertrandin. KUVA: Tomi Kosonen Kuva: Tomi Kosonen

Hämeenlinnan Pallokerhon pelaajat näyttivät jämäkän selkärankansa torstaina Vaasassa. Sport meni jääkiekkoliigan kotiottelussaan Kerhoa vastaan toisen erän puolivälissä 2–0-johtoon Charles Bertrandin toisella osumalla, mutta vajaa viisi minuuttia myöhemmin taululla komeilivat jo 2–3-numerot.