Julkaistu: 08.05.2012 18:54

Borna Rendulic antaa näyttöjä HPK:lle

Hämeenlinnan Pallokerhon liigajoukkue on saanut riveihinsä kroatialaisen pelaajan. 20-vuotias laitahyökkääjä Borna Rendulic on sopinut Kerhon kanssa elokuuhun saakka ulottuvan try out -sopimuksen.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Janakkalalainen Julle Laivola sai tuntumaa Porsche-luokkaan jo viime kaudella.  Kuva: Marika Koliseva

Ahveniston moottoriradan kilpailukausi pyörähtää käyntiin lauantaina ajettavalla Porsche GT3 Cup Challenge Finland -sarjan kauden avauskilpailulla. Porschet kurvailevat radalla myös FTCC PRCF Sports Cup -lähdöissä ja FTCC Time Trial -aika-ajokisassa.

Hämeenlinnan Tarmon maajoukkuesprintteri Hannu Hämäläinen on valmistautunut huolellisesti uuteen kisakauteen ja leireillyt pitkään ulkomailla. Talvi- ja kevätkausi meni tutuissa maisemissa Teneriffan lämmössä.– Ja viimeksi olimme pikaviestijoukkueen kanssa nelisen viikkoa Floridassa treenaamassa.

Seitsemäs kerta sanoi lopulta toden Hämeenlinnan Härmälle tämän kauden Kolmosessa. Ensimmäisen voiton metsästys päättyi keskiviikkona Kaurialassa, kun toisella jaksolla piristynyt kotijoukkue nappasi erittäin tärkeän voiton Valkeakosken Pallo-Sepoista maalein 2-1 (1-1).