Julkaistu: 08.05.2012 18:54

Borna Rendulic antaa näyttöjä HPK:lle

Hämeenlinnan Pallokerhon liigajoukkue on saanut riveihinsä kroatialaisen pelaajan. 20-vuotias laitahyökkääjä Borna Rendulic on sopinut Kerhon kanssa elokuuhun saakka ulottuvan try out -sopimuksen.

Kiitos tutustumisesta!

Olet lukemassa maksullista artikkelia. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu ylävalikossa "Kirjaudu"-linkistä.

Jos sinulla ei ole tilausta, tutustu tilausvalikoimaan ja valitse sopivin vaihtoehto. Tilausjaksot vaihtelevat 2 euron vuorokausitilauksesta aina kuukausitilauksiin. Näin pääset lukemaan verkkopalvelun maksullista sisältöä.

Tutustu tilauksiin

Toni Ojala näytti Paukun naisten pelaajille maanantaina harjoituskuvioita. Kuva: Esko Tuovinen

Hämeenlinnan Paukun pesäpallonaiset pelaavat tällä kaudella jokusen vuoden tauon jälkeen naisten ykköspesiksessä. Paukku pelasi viime kaudella väkevästi sarjaporrasta alempana ja varmisti nousunsa toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.Hämeenlinnalaisten pelinjohtajana on tällä kaudella Toni Ojala.

NoPSin Sakari Saarinen venyttää palloon Härmän Juuso Lindroosin vieressä. Kuva: Terho Aalto

Ei hyvältä näytä hämeenlinnalainen miesten edustusjalkapallo. Härmä yrittää pitää kaupungin futismainetta yllä Kolmosessa, mutta häävi ei ole ollut senkään kauden alku: kolme ottelua, joista tasapeli ja kaksi tappiota.Pullerin tekonurmella Härmä on hävinnyt molemmat kotiottelunsa.

Ville Lastikka oli Suomi-paidassa yhtä tehokas kuin Divarissa Steelersin väreissä. Kuva: Juhani Salo

Hämeenlinnalaisen Steelersin Ville Lastikka sekä Lammin Salibandyn Rasmus Kainulainen ja Miikka Pentikäinen juhlivat sunnuntaina Helsinborgissa Suomen alle 19-vuotiaiden salibandymaajoukkueessa MM-kultaa.Kolmikko oli läpi koko turnauksen Suomen avainpelaajia, ja he jatkoivat myös finaalissa vahvaa p