Julkaistu: 08.10.2012 19:27

Hämeenlinnan Voimisteluseura sai uusia valmentajia

Hämeenlinnan Voimisteluseura on saanut riveihinsä kaksi uutta venäläistä valmentajaa. Seuran rytmisen ja joukkuevoimistelun ryhmiä ohjaavat jatkossa Moskovan lähistöltä Zhukovskista kotoisin olevat Tatjana ja Maria Golovina.

Kiitos tutustumisesta!

Olet lukemassa maksullista artikkelia. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu ylävalikossa "Kirjaudu"-linkistä.

Jos sinulla ei ole tilausta, tutustu tilausvalikoimaan ja valitse sopivin vaihtoehto. Tilausjaksot vaihtelevat 2 euron vuorokausitilauksesta aina kuukausitilauksiin. Näin pääset lukemaan verkkopalvelun maksullista sisältöä.

Tutustu tilauksiin

Hämeenlinnan Steelers ei tehnyt turhaa reissua perjantaina Mynämäelle. Joukkue kukisti salibandyn Divarin ottelussa SBS Wirmon maalein 7–4 (3–1, 3–3, 1–0).Maalinteossa hämeenlinnalaisista onnistuivat Ville Lastikka (2+2), Teemu Metsälä (2+1), Timo Johansson (2+0) ja Daniel Megyaszai (1+0).

Hämeenlinnan Pallokerhon naisten jääkiekkojoukkue saa viime kaudelta tutun vahvistuksen riveihinsä, kun SM-sarjaa joukkueen paidassa pelannut japanilaishyökkääjä Miho Shishiuchi solmi Kerhon kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen.Shishiuchi pelasi viime kaudella runkosarjassa 20 ottelua, joissa hän