Julkaistu: 08.10.2012 19:27

Hämeenlinnan Voimisteluseura sai uusia valmentajia

Hämeenlinnan Voimisteluseura on saanut riveihinsä kaksi uutta venäläistä valmentajaa. Seuran rytmisen ja joukkuevoimistelun ryhmiä ohjaavat jatkossa Moskovan lähistöltä Zhukovskista kotoisin olevat Tatjana ja Maria Golovina.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Henrik Forsberg yrittää ohittaa Niko Hovista. Juhani Jasu ei ehdi kunnolla maskiin. KUVA: Markku Tanni Kuva: Markku Tanni

JÄÄKIEKKO HPK–PELICANS 2–3HämeenlinnaHPK:n ohut oljenkorsi jääkiekkoliigan pudotuspeleihin oheni lauantaina entisestään, kun Lahden Pelicans haki Hämeenlinnasta vierasvoiton. Pelicans oli HPK:ta parempi numeroin 2–3 (2–2, 0–0, 0–1).Lahtelaisten voittomaali tuli halvalla.

Riihimäen Cocks otti lauantaina tärkeän työvoiton käsipallon Baltian liigassa vierailtuaan Latviassa Tenax Dobelen kotihallissa. Cocks oli ottelun loppumetrit kuskin paikalla ja peliajan täytyttyä tulostaululle jäivät numerot 30–32 (18–18). Voitto vahvisti Cocksin johtoa omassa lohkossaan.

Suomalaisen naispainin kasvot, Petra Olli (punaiset trikoot) voitti ylivoimaisesti VUV:n Karita Kohtalan SM-kisojen 63-kiloisten finaalissa. Kuva: Toni Rasinkangas

Turengin liikuntahallissa lauantaina miteltyjen vapaapainin SM-kisojen seuratuimmat ottelijat olivat kiistatta suomalaisen naispainin kuningatar Petra Olli ja vapaaottelu-uraa tekevä Makwan Amirkhani.Olli napsi 63 kilon sarjan finaalissa ylivoimaisen 10–0-voiton kylmänviileästi Voikkaan Karita Kohta

Lounais-Hämeen Rastin Salla Koskela ei vielä maalissa uskonut voittoonsa. Kuva: Pentti Talikainen

Lounais-Hämeen Rastin Salla Koskela voitti hiihtosuunnistuksen naisten sprintin Suomen mestaruuden lauantaina Tuuloksessa. Viime vuonna Padasjoella hän yllättyi voitostaan, ja tälläkin kertaa hän pyysi odottelemaan kaikki kilpailijat maalin, ennen kuin voitto oli varma.