Julkaistu: 08.10.2012 19:27

Hämeenlinnan Voimisteluseura sai uusia valmentajia

Hämeenlinnan Voimisteluseura on saanut riveihinsä kaksi uutta venäläistä valmentajaa. Seuran rytmisen ja joukkuevoimistelun ryhmiä ohjaavat jatkossa Moskovan lähistöltä Zhukovskista kotoisin olevat Tatjana ja Maria Golovina.

Kiitos tutustumisesta!

Olet lukemassa maksullista artikkelia. Jos olet jo tilaaja, kirjaudu ylävalikossa "Kirjaudu"-linkistä.

Jos sinulla ei ole tilausta, tutustu tilausvalikoimaan ja valitse sopivin vaihtoehto. Tilausjaksot vaihtelevat 2 euron vuorokausitilauksesta aina kuukausitilauksiin. Näin pääset lukemaan verkkopalvelun maksullista sisältöä.

Tutustu tilauksiin

Anne Tuomanen (vas.), Viivi Vartia, Tiina Saarimäki ja Anni Rantanen pelaavat ensi kaudella HPK:ssa. Kuva:

HPK-naisten jääkiekkojoukkue on saanut riveihinsä uusia pelaajia. Kerhon paidassa ensi kaudella viilettävät Tampereen Ilveksen pronssijoukkueessa viime kaudella pelanneet hyökkääjät Tiina Saarimäki ja Anne Tuomanen sekä puolustaja Anni Rantanen ja maalivahti Viivi Vartia.

Salibandyn miesten maajoukkueen kesän ensimmäiseen leiritykseen Eerikkilän valmennuskeskukseen kutsuttiin 42 pelaajaa ja mukana on myös neljä tuoretta nuorten maailmanmestaria.Hämeenlinnan Steelersin Ville Lastikka ja Lammin Salibandyn Rasmus Kainulainen kuuluvat tähän nelikkoon yhdessä Eemil Ukkose