Julkaistu: 08.10.2012 19:27

Hämeenlinnan Voimisteluseura sai uusia valmentajia

Hämeenlinnan Voimisteluseura on saanut riveihinsä kaksi uutta venäläistä valmentajaa. Seuran rytmisen ja joukkuevoimistelun ryhmiä ohjaavat jatkossa Moskovan lähistöltä Zhukovskista kotoisin olevat Tatjana ja Maria Golovina.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Riian tulevan MM-rallicrossareenan hyppyrit olivat liikaa Mauri Uuskosken autolle. Kärkisijat vaihtuivat pettymykseen pyörännavan hajoamisen takia.  Kuva: Jari Kohonen

Riihimäen Urheiluautoilijoiden Mauri ”Crazy Mike” Uuskoski oli epäonninen, kun rallicrossin Pohjois-Euroopan sarjan toinen osakilpailu ajettiin viikonloppuna Latvian pääkaupungissa. Upouusi, lajin syyskuiseen MM-osakilpailuun valmistautuva Riian rallicross-areena koetteli Uuskosken autoa.

Linna Rugby Club joutui lähtemään pelaajien erilaisten kesäkiireiden takia vierasmatkalle Kuopioon vain 15 miehellä, eli sillä ei ollut vaihtopelaajia käytössään. Lopputulos täydellä kokoonpanolla pelannutta isäntäjoukkuetta vastaan oli väistämätön.