Julkaistu: 09.01.2017 19:40

Juuse Saros valittiin AHL-liigan tähdistöotteluun

Maalivahti Juuse Saros on valittu jääkiekon AHL-liigan tähdistöotteluun, joka pelataan 29. tammikuuta Allentownissa.

Syyskauden aikana Saros torjui Milwaukee Admiralsin maalilla 11 voittoa 13 ottelussa ja päätettyjä maaleja ottelua kohti meni 1,76. Torjuntaprosentti AHL:n maalivahtitilaston kakkosella on 93,8 ja marraskuussa hänet valittiin AHL:n kuukauden maalivahdiksi.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Aleksi Jukola pöllähti nurin jäisellä reitillä useita kertoja, mutta taisteli silti toiseksi sunnuntain SM-endurossa. Kuva:

Enduromoottoripyöräilyn SM-kausi käynnistyi sunnuntaina Riihimäellä. Kilpailun alussa Riihimäen Kahvakoplan Aleksi Jukola viritteli yllätystä. Ison luokan hallitseva hopeamitalisti käänsi kahvaa yleiskilpailun kärjessä, mutta kisan vanhetessa Jukola liittyi lumienkeleiden kuoroon.

Ahveniston Ampumahiihtäjien Maija Keränen jatkoi hyviä esityksiään nuorten MM-kisoissa Slovakiassa ja nousi 7,5 kilometrin N19-takaa-ajokisassa seitsemän sijaa kuudenneksi (+2.10/ 0+0+2+0).– Lähdin tekemään omaa suoritusta ja se onnistui. Hiihto oli parempaa kuin edellisinä päivinä.