Julkaistu: 10.01.2017 21:33

HPK saa puolustukseensa yli 500 NHL-ottelun Shane O'Brienin

Jääkiekkoliigassa neljäntenä pelaava Hämeenlinnan Pallokerho vahvisti puolustuspäätään tiistaina mielenkiintoisella nimellä. Seura teki kahden viikon mittaisen koeajan sisältävän loppukauden sopimuksen yli 500 NHL-ottelua pelanneen Shane O'Brienin kanssa.

33-vuotias kanadalaisen on tarkoitus liittyä HPK:n matkaan tämän viikon aikana.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Aleksi Jukola pöllähti nurin jäisellä reitillä useita kertoja, mutta taisteli silti toiseksi sunnuntain SM-endurossa. Kuva:

Enduromoottoripyöräilyn SM-kausi käynnistyi sunnuntaina Riihimäellä. Kilpailun alussa Riihimäen Kahvakoplan Aleksi Jukola viritteli yllätystä. Ison luokan hallitseva hopeamitalisti käänsi kahvaa yleiskilpailun kärjessä, mutta kisan vanhetessa Jukola liittyi lumienkeleiden kuoroon.

Ahveniston Ampumahiihtäjien Maija Keränen jatkoi hyviä esityksiään nuorten MM-kisoissa Slovakiassa ja nousi 7,5 kilometrin N19-takaa-ajokisassa seitsemän sijaa kuudenneksi (+2.10/ 0+0+2+0).– Lähdin tekemään omaa suoritusta ja se onnistui. Hiihto oli parempaa kuin edellisinä päivinä.