Julkaistu: 10.01.2017 21:34

Mäkelä keilasi voittajaksi Tawastia Sandels Openissa

Hämeenlinnalainen Juho Mäkelä keilasi myöhään maanantai-iltana päättyneen Tawastia Sandels Open -turnauksen finaalin voittoon. Riihimäen Siniset -seuraa edustavan Mäkelän tulos kahdeksan sarjan kilpailussa oli 1864 (tasoitus 64) pistettä. Toiseksi tuli RäMeen Kalevi Örnberg tuloksella 1829 (136) ja kolmanneksi niin ikään Sinisten Sami Rauhaniemi 1754 (32) pisteellä.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Aleksi Jukola pöllähti nurin jäisellä reitillä useita kertoja, mutta taisteli silti toiseksi sunnuntain SM-endurossa. Kuva:

Enduromoottoripyöräilyn SM-kausi käynnistyi sunnuntaina Riihimäellä. Kilpailun alussa Riihimäen Kahvakoplan Aleksi Jukola viritteli yllätystä. Ison luokan hallitseva hopeamitalisti käänsi kahvaa yleiskilpailun kärjessä, mutta kisan vanhetessa Jukola liittyi lumienkeleiden kuoroon.

Ahveniston Ampumahiihtäjien Maija Keränen jatkoi hyviä esityksiään nuorten MM-kisoissa Slovakiassa ja nousi 7,5 kilometrin N19-takaa-ajokisassa seitsemän sijaa kuudenneksi (+2.10/ 0+0+2+0).– Lähdin tekemään omaa suoritusta ja se onnistui. Hiihto oli parempaa kuin edellisinä päivinä.