Julkaistu: 20.03.2017 06:36

PIsku karsii ykköseen, Urbans putosi kolmoseen

Pekolan Iskun naiset pelaavat tänä keväänä paikasta salibandyn 1. divisioonassa. PIsku jäi 2.divisioonan lohkossaan toiseksi, mutta lohkon voittanut Riihimäen Panthers ei osallistu sarjan lopputurnaukseen, ja sen myötä PIskun pelit jatkuvat. Lopputurnaus on huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna, ja sen jälkeen pelataan vielä varsinaiset karsintapelit.

PIsku ja Panthers kohtasivat sarjan viimeisessä ottelussa ja pelasivat tasan 1-1. Kotiturnauksensa ensimmäisessä ottelussa pekolalaiset hävisivät tamperelaiselle MIG:lle lukemin 1-2. PIskun turnauksen maalit iskivät Elina Hämäläinen ja Milla Rönn, ja syöttöpisteen saivat Miia Salminen ja Hanna Mäkinen.

Janakkalalaisen SC Urbansin kohtalona on putoaminen 3.divisioonaan. Urbans hävisi ratkaisevan ottelun pälkäneläiselle SB Lujalle 2-5, eikä 4-1-voitto tamperelaisesta SBS Tampista enää auttanut säilyttämään sarjapaikkaa.Urbansista tehoille pääsivät Marika Ojala (2+3), Maria Torttila (2+1), Kristiina Pitkänen (1+0), Elise Lamberg (1+0), Nette Ahola (0+1) ja Kirsi Raunioniemi (0+1).

Janan Emma Heikkilä syöksyi ykköspesälle juuri ennen kuin pallo ennätti Tea Rajalan räpylään. Kuva: Tomi Vesaharju

Nuoruus ja kokemus ottivat mittaa toisistaan maanantai-iltana Turengin Kansanpuistossa, kun Janakkalan Jana emännöi Hämeenlinnan Paukun kakkosjoukkuetta pesäpallon suomensarjan etelälohkon paikallistaistossa.Kokemus oli tällä kertaa valttia ja Paukku vei sarjapisteet 136 katsojan edessä lukemin 2–0

Severi Honkala (kesk.), Jens Willadsen, Oskari Tenhunen ja Jani Kaitala (maassa) harjoittelivat maanantaina scrumeja Jarno Suojan (vas.) ja Pete Pitkämäen seuratessa taustalla. Kuva: Tomi Vesaharju

Hämeenlinnalaisen rugbyn lippulaiva, Linna Rugby Club lähtee kolmanteen kauteensa rugbyn SM-sarjassa haastajana. SM-sarjan joukkuemäärää pienennettiin viime kaudesta kuuteen, eikä viime kauden kuutosella ole odotettavissa helppoa taivalta, kun kausi käynnistyy Linnan osalta 3. kesäkuuta.

Tervakosken Moottorikerhon trialistit nappasivat neljä palkintopallipaikkaa lauantaina Jyväskylässä ajetussa SM-trialin kauden avausosakilpailussa.Laajavuoren hiihtokeskukseen tehty ja kolme kertaa kierretty kahdeksan jakson reitti yllätti liukkaudellaan monet kuskit.

Kaiken toiminnan pitäisi tähdätä siihen, että junioripuolelta kehittyisi koko ajan liigapelaajia. Se on elinehto, urheilutoimenjohtaja Petri Torni kertoo periaatteistaan. Kuva: Pekka Rautiainen

Salibandyseura Steelersin uudeksi urheilutoimenjohtajaksi on nimetty seuran A-nuoret SM-sarjaan valmentanut Petri Torni. Torni aloitti uudessa tehtävässään maanantaina.Urheilutoimenjohtajan paikka on uusi Steelersin uudistuvassa organisaatiossa.