Julkaistu: 20.03.2017 15:00

Rokkanen ja Kopra kakkosia Ilomantsissa

Janakkalan Janan Kaisa Rokkanen ja Hämeenlinnan Hiihtoseuran Jarmo Kopra hiihtivät toiseksi viikonloppuna järjestetyssä Pogostan hiihdossa.

Rokkanen oli kakkonen lauantaina naisten 51 km:n perinteisen hiihdossa. Kopra sivakoi toiseksi M60-sarjassa lauantain perinteisellä. Sunnuntaina vapaan hiihtotavan 58 km:n matkalla Kopra sijoittui neljänneksi.

Juttu jatkuu vielä...

 

Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tilaus, kirjaudu sisään.

Tilaussivulla on tarjolla edullisia tilauskampanjoita, esimerkiksi 1 kk digitilaus 10 eurolla. 

Tutustu tilauksiin

Janan Emma Heikkilä syöksyi ykköspesälle juuri ennen kuin pallo ennätti Tea Rajalan räpylään. Kuva: Tomi Vesaharju

Nuoruus ja kokemus ottivat mittaa toisistaan maanantai-iltana Turengin Kansanpuistossa, kun Janakkalan Jana emännöi Hämeenlinnan Paukun kakkosjoukkuetta pesäpallon suomensarjan etelälohkon paikallistaistossa.Kokemus oli tällä kertaa valttia ja Paukku vei sarjapisteet 136 katsojan edessä lukemin 2–0

Severi Honkala (kesk.), Jens Willadsen, Oskari Tenhunen ja Jani Kaitala (maassa) harjoittelivat maanantaina scrumeja Jarno Suojan (vas.) ja Pete Pitkämäen seuratessa taustalla. Kuva: Tomi Vesaharju

Hämeenlinnalaisen rugbyn lippulaiva, Linna Rugby Club lähtee kolmanteen kauteensa rugbyn SM-sarjassa haastajana. SM-sarjan joukkuemäärää pienennettiin viime kaudesta kuuteen, eikä viime kauden kuutosella ole odotettavissa helppoa taivalta, kun kausi käynnistyy Linnan osalta 3. kesäkuuta.

Tervakosken Moottorikerhon trialistit nappasivat neljä palkintopallipaikkaa lauantaina Jyväskylässä ajetussa SM-trialin kauden avausosakilpailussa.Laajavuoren hiihtokeskukseen tehty ja kolme kertaa kierretty kahdeksan jakson reitti yllätti liukkaudellaan monet kuskit.

Kaiken toiminnan pitäisi tähdätä siihen, että junioripuolelta kehittyisi koko ajan liigapelaajia. Se on elinehto, urheilutoimenjohtaja Petri Torni kertoo periaatteistaan. Kuva: Pekka Rautiainen

Salibandyseura Steelersin uudeksi urheilutoimenjohtajaksi on nimetty seuran A-nuoret SM-sarjaan valmentanut Petri Torni. Torni aloitti uudessa tehtävässään maanantaina.Urheilutoimenjohtajan paikka on uusi Steelersin uudistuvassa organisaatiossa.