Julkaistu: 18.04.2017 10:53
-
Päivitetty: 18.04.2017 10:58

Kihelmöivä Kolmonen lähtökuopissa - HJS, Härmä ja JanPa tarjoavat kuusi paikallisottelua kauden aikana

Harvoin on jalkapallon Tampereen piirin miesten Kolmonen ollut hämeenlinnalaisittain yhtä kiinnostava kuin tällä kaudella.

Härmä piti viime kaudella Kolmosessa hämeenlinnalaisen jalkapallon lippua salossa. Tällä kaudella se saa seurakseen Nelosessa voitosta voittoon pelanneen Hämeenlinnan Jalkapalloseuran ja viime kauden Nelosen lohkokakkosen Janakkalan Pallon.

Juttu jatkuu vielä...

Haluatko lukea tämän artikkelin kokonaan? Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tunnusta, tutustu tilausvaihtoehtoihin.

Tutustu tilauksiin

Viime MM-kisojen finaalissa Ruotsin Kim Nilssonia vastaan vääntävä Nico Salo on Jussi Sihvosen mielestä pelaaja, jota kannattaa lauantaina seurata.  KUVA: Valda Kalnina Kuva: VALDA KALNINA

SalibandyHämeenlinnaHelsingin areena täyttyy lauantaina toisena vuonna peräkkäin suomalaisesta salibandyväestä, kun Tampereen Classic ja helsinkiläinen EräViikingit ratkovat lajin miesten ja Classic sekä nurmijärveläinen SB Pro naisten suomenmestaruuden.Ei ole mikään yllätys, että hallitseva mestari

Perinteinen Aulanko-juoksu pinkaistaan lauantaina Aulangon rantateillä ja puistometsässä. Hämeenlinnan Tarmon isännöimä hölkkäkisa juostaan jo 45. kerran.Juoksun lähtö ja maali ovat toista kertaa Aulangon kylpylän edustalla. Ensimmäiset kilpailijat säntäävät matkaan kello 11.