Teema

 Yhden jalan kyykky. Seiso yhdellä jalalla. Ota tarvittaessa tukea tuolin selkänojasta. Koukista maassa olevan jalan polvea ja pidä selkä suorana. Toista 30 kertaa.

Liukkailla keleillä tasapainosta ja nopeasta reaktiokyvystä on hyötyä. Jo pelkästään kävely epätasaisella alustalla kehittää tasapainoa. - Ehdottomasti metsässä ja poluilla kävely tekee hyvää.

Usko omiin kykyihin ja työllistymiseen voi olla vähissä, jos toistuvasti jää ilman työpaikkaa haastatteluun pääsystä huolimatta.Miten voi pitää yllä toivoa, jos ei tule valituksi tehtävään, StaffPoint Oy:n resurssipäällikkö Krista Ahlroth?– Kannattaa olla ylpeä siitä, että on päässyt haastatteluun a

Kuvitus: Pauliina Lindell

”Halipatsuippaa rekrytointikonsulentti…””Olen 40-vuotias kauppatieteen maisteri …””Haen teillä auki olevaa myyntipäällikön tehtävää...”Irtoaisiko tällaisilla aloituksilla työpaikka tai syntyisikö ainakin hyvä ensivaikutelma? Ei irtoaisi eikä syntyisi, vakuuttavat rekrytoinnin ammattilaiset.


        
         Rickard (Ola Rapace) todisti rikoskumppaneitaan vastaan ja pakeni Thaimaahan. Pian miehen perässä on myös hänen tyttärensä. Ruotsalaisjännäri Farang alkaa sunnuntaina MTV3-kanavalla.
        
        Kuva: MTV ohjelmatiedotus

Tänne tullaan joko ruskettumaan tai pakoon jotain, sanoo thaimaalainen poliisi uudessa ruotsalaisessa tv-jännärissä Farang. Kommenttiin kiteytyy hyvin ohjelman viitekehys. Ruotsalainen Rickhard (Ola Rapace) on lähtenyt Thaimaahan pakoon jotain.


        
         Joel ja Hjallis Harkimo haastattelevat ensimmäisessä jaksossa Vesku ja Joonas Loiria.
        
        Kuva: TV5

Harkimoiden klaani tekee ilmeisesti kotipesää TV5:lle, sillä kanavalla nähdään jo toinen Hjallis Harkimon ohjelma tänä syksynä. Aivan kuten Atlantin yli -ohjelmassa myös Harkimot-keskusteluohjelmassa mukana on Hjalliksen poika Joel Harkimo.


        
         
        
        Kuva: ERIIKA AHOPELTO

Mies lähettää innostuneen viestin treffien jälkeen ja kiittää mahtavasta illasta. Nainen herää tokkuraisena sängyltään täysin toisenlaisissa tunnelmissa. Mitä on tapahtunut? Raiskasiko menestynyt kirurgi (Ioan Gruffudd) herttaisen opettajattaren (Joanne Froggatt) treffien päätteeksi?