Hämeen Sanomat Oy

Hämeen Sanomat Oy on Aina Group -konserniin kuuluva medialiiketoimintaa harjoittava yritys. Hämeen Sanomat Oy julkaisee Hämeenlinnassa ilmestyvää 7-päiväistä Hämeen Sanomat -maakuntalehteä.

Hämeen Sanomat -alakonsernin kustannustoimintaan kuuluvat myös  kaupunkilehti Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset sekä 7-päiväinen Forssan Lehti ja Seutu-Sanomat.

Hämeen Sanomat Oy:n tytäryhtiö Ilves Jakelu Oy harjoittaa sanomalehtien varhaisjakelua ja sen tytäryhtiö Hämeenlinnan Jakelupalvelu Oy kaupunkilehtien ja osoitteettomien mainospainotuotteiden suorajakelua.

Hämeen Sanomat on osa Lännen Mediaa. Lännen Media on Hämeen Sanomat Oy:n, Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n, Alma Media Oy:n, TS-yhtymä Oy:n, I-Mediat Oy:n ja Kaleva Oy:n muodostama yhteinen toimituksellisen sisällön tuotantoyhtiö. Lehtien yhteenlaskettu levikki on noin 500 000 kappaletta ja lukijakunta noin 1,3 miljoonaa henkeä.

Hämeen Sanomien Y-tunnus on 0146644-3.

Aina Group -konserni

Aina Group -konserni on viestintäratkaisujen toimittaja, jolla on kaksi liiketoiminta-aluetta: media ja ICT. Medialiiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen ja ICT-liiketoimintaa AinaCom Oy tytäryhtiöineen.

Käyntiosoite: Parolantie 104, 13130 Hämeenlinna
Postiosoite: PL 585
Vaihde: 075 755 2000
Y-tunnus: 0146642-7