Miika Keskitalo pääsi jo vuosi sitten treenaamatta melkein finaaliin. Nyt hän valmistautui kisaan tosissaan.
Avainsana - Ravinteli Vintti
Miika Keskitalo, 27, ei jaksa pysyä paikallaan, vaan janoaa aina uutta tekemistä. Keittiömestarina hän on juuri oikealla alalla. Toukokuussa hän kisaa Vuoden...
Ravintoloissa ja hotelleissa odotetaan vappuruokailijoita hyvillä mielin kahden rankan koronavuoden jälkeen. Vappubrunssia on tarjolla Hämeenlinnassa sekä...
Ravintoloitsija Joakim Parkkonen kertoo, miten sous vide -menetelmää voi hyödyntää kotikeittiöissä.
Muistatteko ravintola Verkan, joka keräsi ihastuneita syöjiä Verkatehtaan sisäpihalle. Verkan vei korona, mutta nyt samoissa tiloissa tapahtuu taas. Viime...
Hämeenlinnalaiset kokkiystävykset tekevät töitä sen eteen, että Hämeenlinna tunnettaisiin jatkossa oikeana ruokakaupunkina Porvoon, Turun ja Tampereen tapaan...
Hämeenlinnalaiset kokkiystävykset tekevät töitä sen eteen, että Hämeenlinna tunnettaisiin jatkossa oikeana ruokakaupunkina Porvoon, Turun ja Tampereen tapaan...