Toivoisin tietoa kaneille ja eri lajin jyrsijöille sopivista vihanneksista. Ilmeisesti lajien kesken on vaihtelua siinä, mikä sopii millekin ja toisilla on...
Avainsana - Ruoka
Oskari Virtasen pelloilla kasvaa härkäpapua, josta jalostetaan suomalaisia falafeleja. Tv-kisankin voittaneisiin pyöryköihin käytettävää härkäpapua viljellään...
Suolaiset suupalat maistuvat helteellä. Suomalaisista raaka-aineista tehtyinä tapaksista tulee hauskoja sapaksia. Kokeile yhdistää rohkeasti esimerkiksi...
Kotitalouksissa hävikin määrää on vaikea hahmottaa, koska sitä syntyy usein vähän kerrallaan.
Kestävyysnäkökulma huomioidaan aiempaa enemmän - ympäristön ja terveyden kannalta, sosiaalisesti sekä taloudellisesti.
Lihamuhennoksen valmistus kannattaa aloittaa edellisenä iltana lihan suolaamisella. Varsinainen kokkaaminen kestää pari tuntia. Jälkiruuaksi Beja da Cunha...
Miksikäs ei! Sitruunasta syntyy kastike niin lohelle kuin kreikkalaiseen kanakeittoon. Salsassa se on täydellistä kuorineen päivineen. Sitruunaposseteista saat...
Hämeenlinnalainen Emmanuel Osae Asare tienaa jopa neljä tonnia kuussa. Hän sanoo, että parasta on se, että voi itse päättää, koska tekee töitä ja koska lepää.
Paaston aika loppuu pääsiäiseen. Silloin saa herkutella leivonnaisilla ja jälkiruuilla mielin määrin. Pashasta voi tehdä vegaanisen vaihtoehdon.
Perjantaina 19.3. vietetään Minna Canthin päivää. Canth oli suomalainen kirjailija, lehtinainen ja liikenainen, joka rakasti illanviettoja ja retkiä Kuopion...