Hävikkiruoasta tehdyt tuotteet ovat entistä näkyvämpiä kauppojen hyllyillä.
Avainsana - Ruokahävikki
Vasta valmistunut Kanta-Hämeen kiertotalouden tiekartta auttaa etenemään kohti kestäviä valintoja. Kiertotalouteen siirtyminen ei ole ilmaista lystiä, mutta...
Suomalaiset heittävät kotona ruokaa roskiin henkilöä kohden noin 20–25 kiloa vuodessa.
Korona-aikana ruoka-avun tarve on kasvussa ja hävikkiruuasta on pulaa. Uusi hävikkiruoan logistiikkakeskus pääsee täyteen toimintaansa syyskuussa.
Kuluttajien osuus ruokahävikistä on miltei kolmannes, mutta korona saattaa vähentää hävikkiä, kun kotona kokataan aiempaa innokkaammin.
Vietämme ruokahävikkiviikkoa ja uutisointi keskittyy kertomaan jääkaappiin unohtuneista ruuanlopuista ja poisheitetystä aikansa muhineesta kahvista. Syötäväksi...
Testaajina ovat Kirkonkulman koulu ja Nummen yhtenäiskoulu.
Nuorten yrittäjien BioBasaari tavoittelee mainetta ja kunniaa Uskalla Yrittää -kisan finaalista.
Viime viikolla vietettiin Hävikkiviikkoa, jonka pyrkimys on herätellä kotitalouksia ruokahävikin vähentämiseen. Suomalaisten vuosittaisesta 400 miljoonan kilon...
Palmia Foods hyödyntää lähiruokaa. Luomuruoan käyttöä haittaa korkea hinta.