fbpx

Digitunnus

Tästä sivulta löydät ohjeita digitunnuksesi aktivointiin sekä digitilauksesi jakamiseen muiden perheenjäsenten kesken.

Tilaaja, aktivoi digitunnuksesi:

Jos et ole vielä luonut itsellesi digitunnuksia, tee se nyt. Digitilauksesi pitää ensin aktivoida lehden asiakasnumerolla ja omalla postinumerolla – Klikkaa tästä, pääset aktivoimaan digitunnuksen.

Asiakasnumero löytyy laskusta tai voit ottaa yhteyttä tilaajapalveluun tilaukset@hameensanomat.fi. Käyttäjätunnuksena on sähköpostiosoitteesi, salasanan luot itse.

Digitunnus aktivoidaan vain kerran. Aktivoinnin jälkeen sisäänkirjautuminen verkkopalveluun tai sovellukseen tapahtuu omalla sähköpostilla ja salasanalla.

 

Digitilauksen jakaminen muiden perheenjäsenten kesken

Pystyt jakamaan digitilauksen lukuoikeuden myös muiden perheenjäsenten kesken.

Pääset jakamaan lukuoikeuden Omissa tiedoissa. Löydät Omat tiedot päävalikosta, kun olet sisäänkirjautuneena verkkopalvelussa.
Jos et ole aiemmin käynyt katsomassa Omaa tiliäsi, tietoturvasyistä sinun pitää kirjautua sinne toistamiseen.

Tilaukset-sivulla näet tilauspakettisi, jonka vieressä näkyy Jaa paketti -nappi. Nappia klikkaamalla pääset sivulle, johon pystyt asettamaan ne henkilöt, keille haluat jakaa digitilauksesi.

Kutsun saajan pitää ottaa lukuoikeuden jako vastaan viestissä olevin ohjein. Ohjeet tulevat siis vastaanottajan sähköpostiin.

Kun tiedot on täytetty, sinun pitää vielä hyväksyä jaettu tilaus. Sivulla näkyy tilin yleiskuvaus ja sivun alaosassa tilauspaketti ja jakajan nimi.

Tämän jälkeen kirjaudut hameensanomat.fihin tai sovellukseen omalla sähköpostilla ja salasanalla.