Etukanavasta rahanarvoisia etuja

Aktivoi Etukanava ilmaiseksi ja saat rahanarvoisia etuja vuoden ympäri! Jopa viikottain vaihtuvien huippuetujen lisäksi saat pysyviä etuja vuoden jokaiselle päivälle. Etuja käytät Etukanavan mobiilietukortilla.

 

Näin otat Etukanavan käyttöösi

 
1. Mene osoitteeseen hameensanomat.fi/tilaus ja valitse 'Aktivoi Etukanava'
2. Täydennä tilauslomake ja paina 'Suorita ostos'. Etukanavan aktivointi ei maksa mitään, ostos on 0 €.
3. Tilaus tehty! -näkymän jälkeen pääset Etukanavaan ylävalikon linkistä. Olet nyt sisäänkirjautuneena ja voit tutkia kaikkia etuja.
4. Tilauksesta saat myös vahvistusviestin sähköpostiisi.

Etukanavan etuja voit tutkia älypuhelimella tai tietokoneella menemällä internetin osoitteeseen etukanava.hameensanomat.fi.

 

Luo Etukanavan pikakuvake työpöydällesi - katso video

Matkapuhelimesta riippuen voit myös luoda Etukanavan pikakuvakkeen puhelimesi päänäytölle. Kun käytät Etukanavaa Android- ja Apple laitteilla, saat aloitussivulla ponnahdusikkunan, mikä neuvoo sinua pikakuvakkeen luomisessa.  

Katso video:


 

 

Näin käytät mobiilietukorttia

Jos et ole luonut Etukanavalle työpöytäkuvaketta, mene puhelimen internetselaimella osoitteeseen etukanava.hameensanomat.fi. Kirjaudu tarvittaessa sisään.

Avaa etu mitä haluat käyttää. Näytä edun kuvaustekstiä tai mobiilikuponkia sitä tarjoavassa liikkeessä.

 

Lehden tilaajille lisäksi erikoisetuja

Hämeen Sanomien kanta-asiakkaat saavat myös satunnaisia erikoisetuja. Erikoiseduista tiedotamme Hämeen Sanomissa painetuilla ilmoituksilla.

 

Mainostaja, lähde mukaan Etukanavaan!

Hämeen Sanomien Etukanava on paikallinen kauppakanava, joka näkyy kuluttajille printissä, internetissä ja mobiilissa. Yhdistämällä kaikki viestintäkanavat Etukanava tavoittaa 85 % alueen kuluttajista.

Etukanava näkyy:

  • Hämeen Sanomissa ja Hämeenlinnan Kaupunkiuutisissa molemmissa kaksi kertaa kuukaudessa
  • Jatkuvasti hameensanomat.fissä ja kaupunkiuutiset.comissa
  • Etukanavan omalla sivulla: etukanava.hameensanomat.fi
  • Viikottaisessa tilaajien uutiskirjeessä

Tapio Tyrylä, Tekniset TV-Sävel Oy:

Etukanava toimii ja tavoittaa asiakkaat!

Tekniset TV-Sävel on ollut mukana Etukanavassa kevään 2015 lanseerauksesta lähtien. Pysyviksi ja vaihtuviksi eduiksi on valittu laadukkaita sesonkituotteita.

Tyrylä kertoo, että  Etukanava on ollut toimiva konsepti ja tuonut lisää kauppaa. Valitut tuotteet ovat kohdanneet tavoitellut kohderyhmät ja asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Konseptiin tyytyväisenä Tyrylä  kannustaa mainostajia lähtemään mukaan Etukanavaan!

Haluatko kuulla lisää Etukanavan mainosmahdollisuuksista?

Tulemme mielellämme kertomaan tarkemmin erilaisista mainosmahdollisuuksista Etukanavassa. Voit soittaa tai lähettää sähköpostia meille.

Soita 03 61511 tai lähetä sähköpostia ilmoitukset@hameensanomat.fi