Jakelunkeskeytys

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa tilapäisestä jakelunkeskeytyksestä esimerkiksi lomamatkan ajaksi.
 
HUOM! Digipalvelu toimii painetun lehden keskeytysaikanakin, joten painettu lehti ja digi -tilausyhdistelmään tehtyä jakelunkeskeytystä ei hyvitetä tilausajassa. Pelkkää digitilausta ei voi keskeyttää.
 
Saat hyvän mielen, jos annat keskeytysajan lehtesi hyväntekeväisyyteen, esim. sairaaloille, vanhainkoteihin tai toimintakeskuksiin. Päällekkäisyyksien välttämiseksi Hämeen Sanomat ohjaa lehden oikeaan paikkaan puolestasi. Lahjoitus ei lyhennä tilauksesi kokonaispituutta, vaan lahjoitettu tilausaika siirtää seuraavaa laskua eteenpäin.
 
Tehdessäsi keskeytyksen ma-pe kello 12.00 mennessä, keskeytys astuu voimaan seuraavasta aamusta. Perjantaina kello 12:n jälkeen ja viikonlopun tai pyhäpäivien aikana tehdyt keskeytykset astuvat voimaan seuraavasta tiistaista. Lisätietoja tilaajapalvelusta 03 6151 300 arkisin kello 8-16.
 
Jakelunkeskeytys pitää tehdä vähintään neljäksi päiväksi. Huomioithan, että valitut päivät ovat keskeytettyjä päiviä. Ilmaistilaukseen tehtyä jakelunkeskeytystä ei hyvitetä tilausajassa.

 

Asiakastiedot
Keskeytysaika
Toistaiseksi jatkuva keskeytys
Hyväntekeväisyyteen?