fbpx

Jakelunkeskeytys

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa tilapäisestä jakelunkeskeytyksestä esimerkiksi lomamatkan ajaksi. HUOM! Kaikki kuluttaja-asiakkaiden tilaukset sisältävät myös digin.

Digipalvelu toimii painetun lehden keskeytysaikanakin, joten painettu lehti ja digi -tilausyhdistelmään tehtyä jakelunkeskeytystä ei hyvitetä tilausajassa.

Mikäli sinulla on kestotilaus ja haluat keskeyttää yhdistelmätilauksessa myös digin, ilmoitathan siitä suoraan tilaajapalveluumme. Pelkkää digitilausta ei voi keskeyttää.

Tehdessäsi keskeytyksen ma-pe kello 12.00 mennessä, keskeytys astuu voimaan seuraavasta aamusta. Perjantaina kello 12:n jälkeen ja viikonlopun tai pyhäpäivien aikana tehdyt keskeytykset astuvat voimaan seuraavasta tiistaista. Tällä lomakkeella tehdystä jakelunkeskeytyksestä ei tule erillistä vahvistusta sähköpostiisi.

Jakelunkeskeytys pitää tehdä vähintään kahdeksi päiväksi, enintään kolmen kuukauden ajaksi. Huomioithan, että valitut päivät ovat keskeytettyjä päiviä. Määräaikaistilaukseen tehtyä jakelunkeskeytystä ei hyvitetä tilausajassa.

Lisätietoja tilaajapalvelusta tilaukset@hameensanomat.fi tai 03 6151 300 arkisin kello 8-16.


    Keskeytys alkaa - keskeytys loppuu