Jätä ilmoitus

Jätä ilmoitus

Voit jättää oman ilmoituksesi Hämeen Sanomiin kätevästi verkkopalvelussa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 03 6151 354 tai ilmoitukset@hameensanomat.fi

Osta, myy tai vuokraa! Kauppa Käy -palsta on edullinen ilmoituspaikka yksityishenkilöille lauantaisin. Kauppa käy -ilmoituksen hinta on 15 e (sis. alv). Huomioithan, että Kauppa käy -palstalla ei julkaista työsuoritusilmoituksia, niille löytyy oma osasto luokitelluista ilmoituksista.

Yhdistysten, seurojen ja järjestöjen sisäisistä tapahtumista tiedottamiseen.

Onnittele päivänsankaria, kerro iloisesta perhetapahtumasta, kutsu juhliin tai kiitä muistamisesta.

Kuolinilmoitus on kaunis tapa kertoa läheisen poismenosta ja kunnioittaa vainajaa. Surukiitoksella voit kiittää osanotosta ja myötäelämisestä.

Voit jättää kuolinilmoituksen ja surukiitoksen helposti verkkopalvelussa verkkopankkimaksua käyttäen. Palvelu ohjaa ilmoituksen valmistamisessa ja käytössäsi on kuva- ja värssypankki. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jolloin suunnittelemme ja valmistamme ilmoituksen toiveidesi mukaan.

Luokitelluista ilmoituksista löytyy sopiva osasto työsuoritukselle, huutokaupoille sekä monille muille tuotteille, palveluille tai tapahtumille.

Tarvitsetko apua ilmoituksen jättämisessä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 03 6151 354 tai ilmoitukset@hameensanomat.fi