Junnut

Häme Stars A/B-tytöt ovat aloittaneet kautensa voitokkaasti

Häme Stars A/B-tytöt ovat aloittaneet hienosti kautensa salibandykentillä. Kahdessa sarjassa pelaava joukkue on B-tyttöjen ylialueellisessa sarjassa neljällä voitollaan ensimmäisenä (neljän ottelun maalisuhde 34–1).

Sarjassa on mukana yhteensä 12 joukkuetta ja joukkueet pelaavat kaksinkertaisen sarjan. Stars tytöt pelaavat myös A-tyttöjen 1. divisioonaa, jossa mukana on peräti 14 joukkuetta ja viime viikonloppuna pelatussa turnauksessa Häme Starsin tytöt voittivat molemmat ottelunsa. Ensimmäisessä ottelussa Jokerit kaatui 3–1 ja toisessa ottelussa Åif puolusti sitkeästi omaa maaliaan, mutta hävisi lopulta 6–2.

Molemmat ottelut olivat Häme Starsin tyttöjen hallintaa ja varsinkin pallollinen peli näytti ajoittain todella hyvältä, vaikka vastassa oli selvästi vanhempiakin tyttöjä.

Joukkueen tehokkaimpia pelaajia alkukauden peleissä ovat olleet Alisa Haatainen 6+5, Riikka Kaarela 5+6, Heidi Salonen 6+3 ja Linnea Nevalainen 4+5, mutta koko joukkue on pelannut hyvin ja puolustuspeli on ollut tiivistä.

Kuudessa pelissä vastustajat ovat saaneet vain neljä maalia tehtyä Häme Starsin verkkoon. Joukkueen maalia ovat alkukauden peleissä vartioineet Heidi Toiminen ja Viivi Hakamäki erinomaisesti.

Raimo Matinkari, Häme Stars

Menot