Junnut

HPK06:lla voitto vieraissa ja tappio kotikaukalossa

Molemmat peliryhmät, Oranssit ja Mustat, pelasivat kumpikin viikonlopun ainoan ottelunsa lauantaina.

Oranssit matkusti pandakaupunki Ähtäriin paikallisen KieHan vieraaksi. HPK ei ryhtynyt vieraskoreaksi vieraskentälläkään vaan jätti isäntäjoukkueen tylysti edelleen AAA-jatkosarjan peränpitäjäksi lukemin 0–10.

Ottelussa nähtiin peräti kaksi hattutemppua Oliver Kopiloffin (3+3) sekä Viljami Viitaluoman (3+0) laukomina. Yhdet osumat kirjattiin Valtteri Viitaluomalle, Robin Huttuselle, Juuso Heinoselle ja Roope Vesteriselle. Syöttöpisteille pääsivät Viljami Savolainen, Matias Lappalainen, Onnikalle Lehtonen ja Kaarlo Kapanen.

HPK Mustien vastustajaksi saapui lauantaina Hämeenlinnaan PK-83 Parkanosta. AA-sarjan ottelua pelattiin tasaisesti kaksi erää, mutta kolmannen erän loppupuolella vierasjoukkue karkasi 3-6 johtoon, vaikkakin HPK kavensi vielä yhdellä maalilla viimeisen erän lopussa.

Sen verran kiihkeää oli meininki ottelun lopussa, että rangaistuksia jaettiin molempien joukkueiden useammalle pelaajalle. Ottelun lopputulokseksi kirjattiin siis 4–6. HPK:n maaleista vastasivat Jesse Lehtonen, Benjamin Autio, Niilo Nurmi ja Edi Hakkarainen yhden osuman verran kukin, ja syöttöpisteet jaettiin Jimi Laaksolle, Jose Kankaalle ja Peetu Aspille.

Sekä AAA- että AA-jatkosarjat jäävät nyt hiihtolomatauolle. Pelit jatkuvat jälleen 9.3., ja molemmilla peliryhmillä on jatkosarjojaan jäljellä kolmen ottelun verran. Viimeisiin peleihin Oranssit lähtee ansaitusti sarjaykkösenä ja Mustatkin hienosti sarjakakkosena.

Teksti: Titta Raappana-Haapio