Junnut

HPK:n B2-nuorille voitto ja tappio viikonlopun peleistä

HPK-HIFK 0-4

Perjantaina HPK sai vieraita Helsingistä. Kauden aiemmissa kohtaamisissa on jo käynyt ilmi, että HIFK on hankala vastus kotijoukkueelle.

Ensimmäisessä erässä HIFK karkasi 2-0-johtoon ja HPK joutui takaa-ajajan asemaan. Kotijoukkue yritti kaikin keinoin päästä peliin mukaan, mutta HIFK pelasi fiksusti johtoasemassa. Vierasjoukkue pystyi pitämään HPK:n pois maalintekopaikoista ja muutamia hyviä tilanteita kotijoukkue pystyi luomaan, mutta vierasjoukkueen maalivahti Rocco Perla oli läpi ottelun erinomaisessa vireessä.

Ottelun loppupuolella kotijoukkueen tekemisessä näkyi jo lievä tuska ja väkisin yrittäminen kun maalipaikkoja ei pystytty hyödyntämään.

Pisteet lähtivät pääkaupunkiseudulle.

HPK-ILVES 3-2

Sunnuntaina HPK:n vieraaksi luisteli Ilves Tampereelta. Ottelu oli alusta asti kovaa vääntöä ja taistelua.

Maaleja tehtiin vuorotahtiin ja kahden erän jälkeen tilanne oli tasan 2-2.

Kolmannessa erässä jäähyjä jaettiin kummallekkin joukkueelle, mutta ratkaisu nähtiin vajaa kaksi minuuttia ennen ottelun loppua kun kotijoukkueen Justus Ojala lämäsi sydämmen kyllyydestä ylänurkkaan.

Ottelun lopun HPK pelasi erittäin kypsästi ja pystyi pitämään Ilveksen pois maalintekopaikoilta, vaikka vierasjoukkue otti maalivahdinkin pois loppuhetkillä.

HPK:n päävalmentaja Ari Nurminen kertoi ottelun jälkeen haastattelussa, että ottelu oli vauhdikas ja hyvää kiekkoa. Kasvoilta näkyi lievä tyytyväisyys pisteiden jäätyä Hämeenlinnaan.

Kotijoukkue HPK:sta tehopisteitä tekivät maalien muodossa Karri Svetloff 1+0, Dani Mikkonen 1+0 sekä Justus Ojala 1+1. Syöttöpisteitä saivat Mirko Hänninen 0+1, Justus Ojala 1+1 sekä Aleksi Tuomola 0+1.

Kotijoukkueen maalilla hyvän ottelun pelasi Tommi Yrjänä torjuen 24 kertaa.

 

Mika Svetloff, HPK B2 joukkueenjohtaja